Gracias, Juan. Juan Couto deixa la banqueta del LEB Plata però es mantindrà com a Director Tècnic la campanya 2021-22

portada web cronica cbc hospi

Gracias, Juan.

El CB Cornellà vol agraïr la tasca desenvolupada per Juan Couto durant les dues temporades que ha estat al capdavant del primer equip masculí. Una primera amb resultats molt meritoris a la Liga EBA, però malauradament inacabada per la COVID-19. I una segona campanya històrica pel club, en la que quedarà en els llibres de l’entitat blava com l’entrenador en cap en el retorn del CB Cornellà a la tercera màxima categoria del bàsquet estatal (LEB Plata).

Un cop finalitzada la temporada, ambdues parts van acordar la no continuïtat de Couto al primer equip masculí, però mantenint-se ferms i units en la Direcció tècnica, càrrec que ha compaginat amb la d’entrenador durant aquestes dues temporades. Així doncs, Couto seguirà sent el director tècnic del Club Bàsquet Cornellà la campanya 2021-22 i per quarta temporada consecutiva.

La junta directiva, conjuntament amb col·laboradors, entitats, patrocinadors / sponsors, ja treballa en la pròxima temporada, per la qual es comprometen a solidificar els projectes. I volem que tots vosaltres, membres de la família blava, en sigueu protagonistes.

Junts Som Més Forts!