JUNTS SOM MÉS FORTS: EL SÈNIOR EBA EMPENYARÀ PER TRAMS LA CADIRA DEL DAVID, SPEAKER, QUE COMPLETARÀ PER SEGON ANY LA MARATÓ AMB L’ADOLFO, FISIO

IMG-20180306-WA0019
L’Adolfo Lázaro (esquerra) i el David Hernández (dreta) explicant el recorregut

Els jugadors i staff del Sènior EBA ajudaran al David Hernández, speaker dels seus partits, a completar, per segon any consecutiu, la Zúrich Marató de Barcelona. 

Ho faran acompanyant a l’Adolfo Lázaro, fisio del club, que correrà la cursa sencera.

Quan l’any passat el David i l’Adolfo van completar la Marató, van prometre que el somni no quedava allà, que volien tornar a fer-ho. Aquest any, degut a l’esforç titànic de l’Adolfo en l’edició anterior i amb el repte d’acabar en menys de 4h; comptaran amb l’ajuda dels membres del Sènior EBA.

IMG_20180307_171452
El recorregut de la Marató en els trams que correran empenyent el David, cadascun dels membres del Sènior EBA

Tant jugadors com staff, hi han volgut participar i s’aniran tornant, per trams, per tal d’evitar sobrecàrregues i acabar la cursa en el menor temps possible. L’Adolfo, en canvi, correrà la cursa sencera al costat dels seus companys d’equip.

Junts Som Més Forts

IMG_20180307_171500

Un projecte que va més enllà de la passió per l’esport, un repte carregat de companyerisme, amistat, cooperació i superació; alguns dels valors que a la família blava portem per bandera. Valors que ens plau compartir amb Eninter, patrocinador principal, amb qui portem una dècada enllaçats. Per aquest motiu i aprofitant l’avinentesa, el president del club José Manuel Hernández va fer entrega a José Carrasco, responsable i representant d’Eninter, una samarreta commemorant els 10 anys plegats.

A la seva seu vam presentar el projecte i la samarreta amb què correran la marató. Una samarreta que lluirà l’eslògan del projecte i una imatge, feta silueta, de l’Adolfo i el David a la cursa de l’any passat. A més, des d’Eninter van voler materialitzar el seu suport al projecte Junts Som Més Forts entregant un xec per la quantitat de 200€ a l’Adolfo i al David, per tal de cobrir les despeses derivades de la cursa.