DERROTA LLUITADA DEL SÈNIOR B DAVANT EL CENTRE CATÒLIC (74-64)

El Sènior B visitava la pista dels líders del grup amb l’objectiu de donar la sorpresa. I per ben poc no ho van fer. Malgrat començar fluixos a nivell ofensiu, progressivament es van anar sentint més còmodes i confiats. Un ritme que els va portar a mantenir el pols durant gran part del partit.

El primer període va ser pels locals, «ells van començar amb les idees molt clares, molt endollats, encara que va ser més per errors nostres de coses que pots controlar que per mèrit seu», explicava Pol Esteve, primer entrenador del Sènior B. El segon quart, en canvi, va quedar decantat per als blaus. A partir d’un joc més vertical i intens, afegit a la solvència des de la línia de tirs lliures, van portar el marcador al 37 a 31 del descans. Tant sols 6 punts els separaven, una curta diferència que deixava el partit a resoldre i segellar a la segona part.

El tercer període va ser el més igualat. L’ex jugador del Sènior EBA, Ruben Cintas, dorsal 9 dels locals, va ser determinant aquest quart anotant 12 punts que van permetre que, malgrat l’equitat a pista, el Catòlic ampliés un punt la seva avantatge. 7 punts que passaven a ser 9 a l’inici de l’últim quart. I quan semblava que els locals començaven a agafar una distància contundent, un parcial de 0 a 6 favorable als blaus, culminat amb un triple de Campoy, els tornava a posar dins de partit. Quedaven a tant sols tres punts dels líders a falta de 7 minuts.

Tot i així, al final no va poder ser. A partir d’un temps mort demanat pels locals van ser els jugadors d’Esteve els que van encaixar un parcial de 9 a 0 que sentenciava el partit. Una derrota lluitada i soferta a la pista del cap de grup. El bon paper ofert deixa amb bones sensacions als blaus que ara enfrontaran tres partits clau, contra rivals directes, per tal d’allunyar-se dels llocs de perill. «Ara és quan comença entre cometes la nostra lliga, tenim per endavant 3 partits on hem de sumar victòries i comencem amb l’esplugues a casa. L’equip està entrenant bé així que els resultats arribaran», comentava Esteve.