LA CASTORA ‘HAPPY’, NOVA MASCOTA DE L’EBCB

CASTORA HAPPY BASQUETFa unes setmanes vam obrir un concurs per trobar una nova mascota per a l’Escola de Bàsquet del CB Cornellà, i l’hem trobada. Ha estat una tasca molt difícil, ja que tots els participants van fer propostes d’alt nivell, i molt maques. Al final, el jurat va triar com a guanyadora a la Sara Castañar, del pre-mini A, que ens va fer arribar un dibuix del que ella va anomenar «la Castora Happy». Com a premi, la Sara podrà participar de forma gratuïta al campus d’estiu organitzat pel club, i s’endurà a casa una pilota marca CBC i un clauer.

En segon lloc, ha quedat «El Mono Lolo» del Rubén Hurtado de l’Infantil B, mentre que la tercera posició ha estat pel «cocodril» del Víctor Cruz, de l’Infantil 03. Ells dos rebran també una pilota CBC i un clauer. A ells i a tots els participants, que també rebran un clauer en forma d’agraïment del club, els volem donar les gràcies per fer-nos arribar les vostres propostes, i fer-ho amb tanta originalitat i imaginació.

Els premis es donaran dissabte durant el descans del partit que el sènior EBA disputarà al Parc Esportiu Llobregat contra l’Arenys bàsquet. Recordeu que l’enfrontament comença a les 18:30, i que, més que mai, els jugadors necessiten de la força de la família blava.

 

LLISTAT DE PARTICIPANTS

Sara Castañar (premini A)

Rubén Hurtado (Infantil B)

Víctor Cruz (Infantil 03)

Ana Gamero (Mini B)

Diego Diez

Mario Díez

Arnau Riveiro (Mini 06)

Aitor Fernández (mini 06)

Adrián Gamero 

Néstor García (Pre-mini)