LA VALORACIÓ DE FINAL DE TEMPORADA DEL PALACIOS&ESCOLANO PRE-MINI A FEMENÍ

preminiAfem

Des del Palacios&Escolano Pre-mini A Femení volem fer arribar a tothom com hem viscut a questa temporada i la nostra etapa com a Pre-minis al Bàsquet Cornellà.

Per tant, cada nena i cada entrenadora, han fet cinc cèntims de què els hi ha semblat.

Arwa #4

El meu primer any jugant a bàsquet ha sigut una experiència inolvidable i irrepetible. Gràcies companyes i gràcies entrenadores!!

Nerea #5

Han pasado casi 2 años desde que empecé a jugar y durante este tiempo he disfrutado mucho con mis amigas y entrenadoras, un gran equipo!!!

Irene #9

Ha sigut una molt bona experiència el meu primer any de bàsquet. Estic molt contenta!!

Ainhoa #10

Temporada intensa y divertida gracias a mis compañeras, entrenadores y padres.

Carla #13

Ha sido un gran año, en el que hemos mejorado como jugadoras y en el que nos hemos hecho grandes amigas. Gracias a mis entrenadores por enseñarme tantas cosas.

Mencía #16

Me lo he pasado muy bien con todas mis compañeras y entrenadoras. Espero que el año que viene vaya tan bien como este.

Daima #21

Ha sido mi primera experiència con el bàsquet, me he encontrado con un gran equipo y con unes excelentes entrenadoras. Hemos jugado muy bien los partidos, aunque algunos los hayamos perdido. He disfrutado mucho!!!

Lucía #22

Aquest any m’ho he passat molt bé i hem après moltes coses noves. Hem jugat amb equips molt durs però hem lluitat molt, alguns partits els hem perdut però la majoria els hem guanyat.

Júlia #30

Me ha gustado mucho jugar a bàsquet. Ha sido muy divertido jugar con todas mis compañeras, aprender de mis entrenadoras y lo que más me ha gustado ha sido meter triples.

Aina #31

M’ho he passat molt bé en aquests 2 anys de premini, he après moltes coses i he disfrutat molt en els partits amb les meves companyes i les meves entrenadoras. I també amb els pares i mares que ens han animat molt.

Laura #2aCoach

Temporada llena de crecimientos; físicos e internos que estoy segura que han calado dentro! Gracias por haberme hecho disfrutar el basquet desde una perspectiva que creía tener olvidada.

Carol #Coach principal

Fi d’etapa. Lluitadores de del primer dia fins a l’últim minut, orgulloses de les petites i del grup de pares i mares, que són una peça fonamental. A continuar creixent, Lluitadores!!!

Una vegada més…

Què som? BLAVES!

Què som? LLUITADORES!

Què som? CORNELLÀ!