LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA: CISTELLA PETITA

Malgrat el gran paper del Pre-mini B femení, l’últim partit de les blaves a la lliga escolar va acabar en derota per la mínima (30 – 34)

preminibfem

Dissabte al matí vam jugar contra el Llor B, el nostre últim partit de la lliga escolar, doncs al gener ja comencem la lliga federada.
Ha estat el millor partit fins al moment, tant en atac com en defensa.
La defensa a tota la pista va ser molt bona i les blaves van treballar molt i molt bé, es van ajudar unes a altres, com un equip.
L’atac també va funcionar força bé i fins i tot vam donar força passades, cosa que en aquestes edats és el més complicat.
Vam fer molts tirs a cistella, més que en altres partits, i en bones posicions de llançament, però encara hem de millorar la mecànica de tir i així encistellar-ne molts més.
Finalment vam perdre de 4 punts però hem de felicitar a tot l’equip, jugadores i entrenadores, pel gran treball realitzat.
Aina #31
Hem jugat molt bé i som un gran equip.
M’ho he passat molt bé i quasi hem guanyat. Som unes lluitadores.
Som Blaves!!!Som Lluitadores!!!Cornellà!!!

Tot i el resultat en contra, el Club Delfos Pre-mini A femení comença a evolucionar en positiu

preminiafem

Bon partit el realitzat per les blaves davant un dels millors equips de la lliga, la UE Mataró. Tot i el resultat en contra (36-86) l’equip comença clarament a evolucionar en positiu. Millor joc en equip, millor defensa i no baixem els braços quan les coses no van bé. El treball durant la setmana es comença a veure als partits. Felicitats blavetes i a seguir treballant dur!!!!!

El Mini Crossfit blau masculí segueix invicte després d’un gran partit a Sant Just (40 – 48)

mini-blau-masc

Partido disputado el sábado en pista del Sant Just, uno de los mejores equipos del grupo. Se preveía un partido complicado desde el principio. La primera mitad se desarrolló con dificultades en el rebote y con muchas faltas, mientras nuestro rival movía rápido la pelota. Se perdieron muchos balones y faltaba acierto de cara a canasta. Aun así, el partido fue muy igualado. En los dos últimos periodos subió la intensidad de ambos equipos, pero mejoramos mucho para acabar llevándonos el partido por 40 a 48.

Hoy hemos aprendido que no debemos relajarnos, hay que ir siempre al rebote y dar más asistencias, pero sobretodo, hemos aprendido que debemos jugar en equipo.
Seguimos invictos, arriba Cornellà!

SOM BLAUS!!

Aíran B. García #16

El Club Delfos Mini B femení segueix treballant per competir a nivell A2

minibfem

Cada partit és un examen per les nostres minis de primer any. Competir en el màxim nivell és complicat però n’érem conscients que l’exigència pròpia de la competició les faria créixer a un ritme alt. Partit a partit cada una de les components de l’equip ens ofereixen alguna millora individual i d’això se’n beneficia el joc col·lectiu. Que tenim mancances? Evidentment, només faltaria! Estem en plena transició del joc de premini al de mini, on el concepte de joc evoluciona. Estem entrenant molt bé, amb molta intensitat, tenim detalls individuals per sobre de la mitjana de la categoria i uns entrenadors que es deixen la pell en tot el que fan, per tant, només és qüestió de temps.

Diumenge ens vam trobar un equip de la taula baixa al que ja vam guanyar a casa. Va ser un partit amb molt poc espectacle on les locals ens van jugar amb un concepte molt clar: contrarestar les nostres individualitats a base d’una defensa de l’espai i continuades ajudes que encara no sabem atacar. Cadascú sabrà el que és millor per l’evolució de les nenes en aquestes edats, això sí, tot respectable.

A continuació us deixem  l’opinió de la protagonista de la setmana, la Laia Oliva #44:

Ahir vam jugar contra el Cerdanyola i va ser un partit difícil perquè no ens deixaven entrar a cistella i els tirs de fora no entraven com altres dies. Però estic contenta perquè totes vam fer un esforç i ens ho vam passar molt bé.

Som Blaves!!

El Club Delfos Mini B masculí ensopega a casa del grup Barna (89 – 39)

minibmasc

Difícil partit a la pista del Grup Barna. Primer quart amb els instruments desafinats, el nostres nois no la tocaven i el Grup Barna començava més entonat. Toc d’atenció del nostre director d’orquestra, però els solistes, superats, continuaven sense saber com reaccionar davant d’un inici complicat. Poc a poc anaven afinant, però davant tenien uns solistes de nivell, i que, en conjunt, treien millor nota.

En definitiva; feina difícil però instructiva, per poder continuar evolucionant, millorant el domini individual i aportant al grup el millor de cadascun. Partits com aquest, ens han de servir per aprendre i veure quin ha de ser el nostre camí de superació, per adonar-nos que si volem competir amb els millors, encara ens queda per recorre un llarg camí, i que, un cop assolit el nivell, encara ens faltarà el plus, el que ens farà tocar com la millor orquestra; la conjunció i el treball en equip, això és el que marca la diferencia i dóna el necessari per poder competir amb els millors.

Solistes bons n´hi han a moltes orquestres, però de millor orquestra al final, només pot haver-hi una.

El Club Delfos Mini A masculí torna a guanyar a la pista del Sant Pep (99 – 27)

miniamasc

Els nois del Mini A del C.B.Cornellà han tornat a guanyar al Sant Josep de Badalona B amb un resultat de 99-27. El bon treball de la setmana s’ha plasmat a la pista veient una defensa intensa des de l’inici del partit. Aquesta defensa ens ha ajudat a recuperar moltes pilotes que han acabat en contraatac. El nostre atac s’ha basat en les indicacions de jugar; els dos primers quarts amb bot, els dos següents buscant un bot en situacions de peu a terra, el 5è i 6è amb dos bots en situacions de peu a terra i els dos últims sense bot. Està clar que tota aquesta feina ajuda a jugar en equip i a progressar partit a partit.

Seguim sumant, SOM BLAUS!

Arnau Rosa # 16