L’INTENS PARTIT DEL JÚNIOR B MASCULÍ ACABA EN DERROTA IN EXTREMIS

En un partit en què els dos equips podrien haver guanyat, l’Andorra va acabar dos punts per davant
El resultat final va ser de 71 a 73 pels Andorrans

Avui el Júnior B del C. B. Cornellà començava la lliga a casa contra el Júnior A de L’Andorra.

Els primers minuts han estat molt favorables pel C. B. Cornellà, el qual ha arribat a tenir una diferència de fins a 10 punts amb un alt nivell d’encert, i anotant 25 punts només en el primer quart.

En el segon període s’han canviat els papers i els blaus han patit una baixada de ritme, fet que ha afavorit a que l’Andorra retallés la diferència en el marcador i es posés per davant a la mitja part.

Al tercer quart, s’ha igualat el marcador igual que el nivell de joc dels dos equips, això s’ha mantingut fins al final del tercer període.

Als últims 10 minuts de partit el C. B. Cornellà ha tornat a liderar i a posar-se per davant al marcador. Quan faltaven tan sols dos minuts, el C. B. Cornellà tenia 6 punts de diferència i 2 tirs lliures, els quals ha fallat. Cosa que va aprofitar posteriorment l’Andorra, que amb un tir lliure i dos triples, s’ha posat per davant. 

A falta de 10 segons l’Andorra guanyava per 2 punts però la possessió era del C. B. Cornellà, que ha desaprofitat l’oportunitat d’igualar o guanyar el partit, perdent la pilota i, immediatament, cometent falta. Amb tres segons restants, i l’Andorra guanyant de 2, el C. B. Cornellà ha tingut l’oportunitat de tornar a guanyar el partit però el triple no ha entrat i el resultat final ha estat de 71 a 73 favorable a l’Andorra.

Ha estat una derrota dolorosa pel C.B. Cornellà però molt lluitada i estem segurs que aquest equip no farà res més que créixer a mesura que passin les jornades.

Oscar Serrano