LLIGA CATALANA | FC BARCELONA ‘B’ – CB CORNELLÀ | DERROTA CONTUNDENT ECLIPSADA PER LA CLASSIFICACIÓ A SEMIFINALS

portada web fcb-cbc cronica

El #LEBPlataCBC cau contundentment a la pista del FC Barcelona ‘B’ (99-55)

Tot i així, els blaus es classifiquen per la F4 de Lliga Catalana i disputaran les semis davant el CB Prat

Duel sense història el de dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El FC Barcelona ‘B’ va imposar-se plàcidament als blaus que no van saber-se recuperar del desconcert i desencert inicial. Un partit  monòton en què els cornellanencs van anar sempre a remolc del ritme local. Amb ambdós conjunts classificats ja per a la Final a Quatre, el resultat era simbòlic per determinar el cap de grup.

El matx encetava amb dos punts ràpids de Marco per la banda blaugrana, que de seguida es convertirien en un parcial de 6-0 que Guàrdia trencaria des de triple al minut 3. Un triple que va ser un miratge perquè, malgrat tenir ben carregat el rebot ofensiu, el desencert limitava les opcions dels blaus davant d’un FC Barcelona que gaudia d’una fortuna oposada a la seva. Amb 7/9 en tirs de 2 i 4/8 en tirs de tres als primers 10 minuts, els locals van desengarxar-se ja substancialment dels de Cornellà (30-15).

El segon període començava amb dues esmaixades consecutives de Signes, que donaven ales a la fe blava. Unes ales però, tallades en sec pels barcelonins a cop de triple. La combinació de l’incessant encert blaugrana i del patiment dels de Cornellà per trobar espais per trencar la defensa local, engreixava progressivament la diferència que, al minut 5 era de 28 punts (49-21), i, al descans, de 35 (63-28).

La segona part reprenia el partit amb el tercer esforç del conjunt dirigit per Juan Couto per a retallar distància i intentar maquillar lleugerament el marcador. Un esforç que es va convertir en un mini-parcial de 0-6 que, tanmateix, d’igual forma que els dos intents anteriors, va quedar esfondrat per la contundent contestació blaugrana. 9 punts consecutius dels locals feien abaixar els braços dels de Cornellà que veien, amb resignació, com tornaven a caure en el marcador.

Els darrers 15 minuts, sense història, van ser de pur tràmit i el partit va quedar segellat amb el 99-55 final. Ambdós equips passen a les semifinals de Lliga Catalana que es disputaran el proper dissabte 3 d’octubre. Els blaus ho faran davant el CB Prat – amb horari encara per determinar – i els blaugrana contra el CB L’Hospitalet. La seu de la Final a Quatre està encara pendent de ser anunciada per la Federació Catalana de Basquetbol.