PRESENTADA LA LLIGA CATALANA EBA | ELS BLAUS S’ESTRENARAN AL PELL

44395378972_94cafb9a01_k
Foto: FCBQ // Flickr

La Federació Catalana de Basquetbol presenta oficialment les Lligues Nacionals Catalanes al Born Centre de Cultura i Memòria

El president del club, José Manuel Hernández, hi ha acudit en representació del CB Cornellà

42 equips participen enguany a les Lligues Catalanes – 4 d’ACB, 3 de LF, 6 de LEB, 5 de LF2 i 24 d’EBA -. El Club Bàsquet Cornellà essent-ne un d’ells, emprendrà la participació com a integrant del grup 05 juntament amb el BBA Castelldefels i el Barberà Team Values.

EL FORMAT

La Lliga Catalana EBA queda dividida en tres fases: la classificatòria, l’eliminatòria i la final a quatre. La primera la formen vuit grups de 3 conjunts cadascun i es disputarà el 9, l’11 i el 16 de setembre. Els primers classificats de cada un passaran a competir la fase final, subdividida en una eliminatòria d’anada i tornada (12 d’octubre i 1 de novembre) de la qual en sortiran els quatre equips que disputaran la final el 2 i 3 de febrer de 2019.

EL CALENDARI

Els blaus descansaran la primera jornada i, per tant, no serà fins l’11 de setembre que iniciaran la seva participació. Ho faran al Parc Esportiu davant el BBA Castelldefels – 12h -. El 16 a les 19h visitaran la pista del Barberà. 

LLIGA CATALNA EBA