EL SÈNIOR EBA S’ACOMIADA DE LA LLIGA CATALANA AMB 2 DERROTES

lliga cat resultats mini
Nil Baqués #10 busca la cistella davant la defensa de l’UE Barberà

En perdre els dos partits de la fase inicial, el Sènior EBA queda eliminat de la Lliga Catalana

Els blaus van caure a casa per 54 a 71 contra el Castelldefels i a domicili per 71 a 61

Amb la derrota de dimarts a casa davant el BBA Castelldefels, el Sènior EBA es quedava sense possibilitats de passar a la fase final. En un partit des d’un principi marcat pel ritme visitant, els blaus van caure profundament en el marcador. Remant a contra-corrent i sense efectivitat no van aconseguir mai escurçar la distància significativament i, tant sols a finals del darrer període, van deixar entreveure un joc vistós i resolutiu. «Dimarts encara no estàvem al nivell que ens toca i el Castelldefels ens va passar per sobre, sobretot a la primera part. A la segona vam començar a fer algunes coses del que volem anar construint però en el moment en el que ens vam oblidar del marcador, quan sabíem que ja no podríem arribar», analitzava Xavi Pardina, primer entrenador blau.

Amb la classificació dels de Castelldefels definida, el conjunt de Pardina visitava diumenge la pista del Barberà Team Values. Amb les idees més clares i el joc més estructurat, els blaus van mantenir el pols pel partit durant tres quarts. Al darrer, la falta de força física els va fer abaixar el ritme, el que, sumat a uns minuts de fort encert local, es va transformar en un parcial que establia la diferència final. «Crec que vam estar a bon nivell, sobretot els tres primers períodes. Al quart se’ns va acabar la gasolina, els jugadors que estaven millor ja estaven cansats i ells van tenir un encert molt alt, sobretot amb cistelles a final de possessió que ens van fer mal», seguia Pardina. 

A grans trets, «no hem pogut competir com ens hagués agradat, però ara ja estem centrats en l’inici de lliga», concloia. Els blaus rebran al CB Tarragona aquest dissabte al Parc Esportiu (18:30h). Us hi esperem!

Som Blaus.


cbcornella.com – nou contingut cada dia a les 20h