LLITERAS, FARFAN, ZAMORA, RECASENS, HERNÁNDEZ I PILAN, LES SIS PRIMERES RENOVACIONS DEL SÈNIOR EBA

El Sènior EBA ja prepara la temporada 2018-19 i té la mirada posada a munt. Després de la bona fase final d’enguany, l’objectiu és conservar-ne la columna vertebral. Aquest darrer més ja ens ha deixat les 6 primeres renovacions: Roger Lliteras, Albert Farfan, Néstor Zamora, Aleix Recasens, Adrià Hernández i Joan Pau Pilan, a banda de la del tècnic Xavi Pardina i l’speaker David Hernández.


Roger Lliteras 

ROGER LLITERAS

Lliteras va aterrar a Cornellà la temporada passada provinent del Santfeliuenc. Un any al club li ha servit per a sentir-se com a casa. “El meu primer any de blau ha estat molt gratificant. Ha estat l’any que m’he sentit més còmode i amb més confiança. Estic molt content al club i amb l’equip, crec que tant a pista com fora, he pogut ser jo mateix i estic molt content de seguir un any més”.


L’andorrà encara la propera temporada “amb moltes més ganes. Crec que després d’aquest últim any on hem vist que podem lluitar per estar a dalt, crec que aquest ha de ser l’objectiu, lluitar per estar a dalt. Serà la meva 6ena temporada a EBA i m’encantaria jugar unes fases d’ascens”.


Albert Farfan

 ALBERT FARFAN

Farfan va arribar al club la temporada passada procedent del Santfeliuenc. “Al meu primer any com a blau he estat molt a gust, m’han acollit molt bé, tant el club com els jugadors. Aquest any érem jugadors molt nous i realment al principi ens va costar, però un cop ens vam anar coneixent i sabent com jugaven els altres jugadors, vam demostrar el tipus d’equip que som, encara que per A o per B, o per mala sort, doncs no hem pogut acabar d’estar per dalt de tot”.


L’aler andorrà allarga la seva estada al club en busca d’un objectiu molt clar. “Porto 5 anys a EBA i encara no he aconseguit jugar unes fases d’ascens. Algun any he estat molt a prop però no ho he acabat aconseguint. L’objectiu personal és objectiu col·lectiu. Fer un bon paper i, al menys, estar competint per estar a dalt”.


Néstor Zamora

 NÉSTOR ZAMORA

Zamora, natural de Cornellà, va iniciar-se al bàsquet a l’escoleta del club. Va passar per totes les categories fins arribar al primer equip. Als 22 anys i amb 4 de bagatge a LEB Plata va emprendre el seu particular tour nacional per diferents equips de la categoria. 8 anys després tornava al club que el va veure créixer.


Aquesta serà la seva quarta temporada consecutiva al Sènior EBA durant la qual vol “continuar gaudint del bàsquet en aquesta categoria, formant part d’un projecte il·lusionant, i amb la sort de poder fer-ho a la meva ciutat, Cornellà de Llobregat, i al meu club de tota la vida”.


Aleix Recasens

 ALEIX RECASENS

Recasens va arribar la temporada passada al club procedent del Viladecans. En el seu primer any a lliga EBA, «m’he sentit molt bé. Hi ha molt bona relació amb els companys i amb el cos tècnic i això t’anima a seguir i a treballar més dur».


De cara a la propera campanya, la seva segona com a blau, l’aler del Prat vol seguir progressant i mirant amunt. «Crec que he evolucionat molt des de principi fins a final de temporada i aquesta evolució és la que vull seguir mantenint l’any que ve. Soc molt ambiciós en tots els aspectes i vull seguir millorant per poder ajudar a l’equip tant com pugui per a que estiguem el més a dalt possible».


Adrià Hernández

ADRIA HERNANDEZ

Hernández, base format a la nostra escoleta, va tornar al club la temporada passada després que marxés a Manresa quan era cadet. L’any del seu retorn com a blau, “m’he trobat amb cada cop més confiança, he sentit que he anat a més cada setmana”.


Encara la que serà la seva tercera temporada a lliga #EBA “amb molta il·lusió i amb moltes ganes de poder estar ben amunt amb l’equip i sobretot disfrutar de cada partit. Tinc l’objectiu d’arribar a ser important tant dins com fora de la pista”.


Joan Pau Pilan

JOAN PAU

L’aler de Sant Joan Despí format a les categories inferiors del club sumarà la seva novena temporada al primer equip, la desena consecutiva al club. «Encaro la nova temporada amb il·lusió, volem fer un pas endavant i per mi serà un repte. Jo seguiré intentant aportar el meu granet de sorra».


Pilan va vestir la samarreta blava per primer cop a mini. La va defensar fins a infantil, quan va fer el pas al FC Barcelona. A júnior va tornar a les files del club i des de llavors ha sumat una dècada consecutiva de blau que l’ha convertit en referent per als blavets/es de l’escoleta.