MARC SOLANES DEIXA LA DIRECCIÓ TÈCNICA DEL CB CORNELLÀ I L’EQUIP EBA

El tècnic del club Àlex Navarro agafa el relleu en la direcció tècnica

marc-solanes-3
Marc Solanes, durant un dels partits del sènior EBA d’aquesta temporada

 

L’entrenador de l’equip EBA i Director Tècnic del CB Cornellà durant les dues darreres temporades, Marc Solanes, deixa el club per decisió pròpia i per motius estrictament personals. El tècnic, va fer pública la seva decisió fa unes setmanes a la Junta directiva, i es fa públic ara un cop finalitzada la temporada per al primer equip a la lliga EBA. El Marc ha fet un escrit d’acomiadament en el que explica els motius de la seva decisió.

Durant aquest dues temporades el Marc i el seu equip de tècnics han treballat amb il·lusió i molta professionalitat per transmetre els valors del club i per potenciar i consolidar la l’estructura de la base i els diferents equips. Deixa enrere un bon treball i des de la Junta Directiva volem transmetre la nostra satisfacció per la feina desenvolupada i desitjar-li bona sort en la seva nova etapa.

Alex
L’Àlex Navarro, tècnic del club, el subsituirà

Així mateix, i amb la voluntat d’apostar pels tècnics de la casa la Junta Directiva ha ofert el càrrec de Director Tècnic a l’Àlex Navarro, entrenador i coordinador d’equips de base del Club i lligat al CB Cornellà des del 2009. L’Àlex treballarà en la mateixa línia de potenciar la pedrera i fer créixer el nostre Club amb una filosofia de treball, d’esforç, solidaritat i respecte per formar als jugadors com a persones i esportistes.

El Club treballarà  ara en la definició de la propera temporada amb l’Àlex Navarro i també amb directius i tècnics del club.