PRÈVIA| CB MARTORELL – CB CORNELLÀ | EN BUSCA DEL TERCER TRIOMF CONSECUTIU

EBA VS MARTORELL

El Sènior EBA visita el CB Martorell en la setena jornada de lliga

Els blaus buscaran continuar la ratxa i aconseguir la tercera victòria consecutiva

Els va costar arrencar, però el Sènior EBA ja encadena dos triomfs seguits i aquest dissabte (18h – Martorell) buscarà el tercer en el derbi comarcal. Els de Cornellà (9ens) visiten la pista del CB Martorell (12è), un conjunt més perillós del que reflecteixen els resultats obtinguts. 

EL RIVAL

Els blaus visiten la pista del CB Martorell, dotzè classificat amb un balanç d’1 victòria i 5 derrotes. Després de cinc jornades negres perdent partits molt ajustats, els del Baix Llobregat van aconseguir el primer triomf el passat cap de setmana a la pista del CB Esparraguera. Amb un ritme ofensiu molt elevat, van acabar imposant-se contundentment (64-84).

El de Martorell és un conjunt efectiu, amb percentatges molt alts en llançaments de camp. Promitgen un 53% en tirs de dos i un 33% en tirs de tres. Compten amb un gran ventall de jugadors resolutius, amb molts punts a les mans, capaços de desencallar un partit generant situacions de perill a partir d’accions individuals. Amb tanta potència en atac, el seu punt feble és doncs contenir el joc rival. Pateixen per recuperar el ritme de partit un cop perdut però en canvi, destaquen per la seva tenacitat i consistència.

EL CORNELLÀ

El conjunt dirigit per Xavi Pardina afronta el duel de dissabte amb la voluntat de continuar la ratxa de victòries iniciada fa dues setmanes. Hi arriben amb força mental i un ritme alt de joc que els ha portat a aconseguir triomfs de pes a la pista del Boet Mataró, primer, i a casa davant el Salou, després.

Els reforç de Da Cruz a dins, i de Guirao a fora, han aportat equilibri en la combinació interior-exterior, i han potenciat la producció ofensiva blava. La solidesa i el caràcter són però, les millors armes del conjunt cornellanenc que és actualment novè, amb un balanç de dos triomfs i 4 desfetes.