5 VICTÒRIES ALS ÚLTIMS 6 PARTITS, LA MILLOR RATXA DEL SÈNIOR EBA

resultat eba

Per tercera jornada consecutiva, els blaus sumen en forma de victòria

Com si s’hagués de repetir la història de la primera volta, es va arribar als minuts finals amb el partit obert. Aquest cop però no va caldre una pròrroga per a decidir l’enfrontament. El Sènior EBA portava dominant el marcador des del segon període, però lluny d’estar vençuts, el Mataró Feimat cada cop trepitjava més a prop dels talons dels blaus. Un final de partit ajustat, condicionat emocionalment per jugades polèmiques que van marcar uns darrers instants trepidants alhora que d’incertesa. Al final, tres punts van marcar la diferència per donar la novena victòria al CB Cornellà, que agafa distància vers els seus seguidors més immediats (el mateix Mataró i Simply Olivar amb 6-10).

La diferència final va venir marcada pel segon quart, minuts que els blaus van aprofitar per marxar al marcador i acabar la primera part vuit punts per sobre (26-34). Una avantatge que els jugadors de Xavi Pardina van arribar a ampliar durant el tercer període però que van acabar mantenint un cop acabat. Així doncs, i amb els vuit punts de coixí per als instants finals, els blaus van acabar sumant una victòria que els serveix, a més, per a mantenir-se invictes aquesta segona volta. Amb 9 triomfs i 7 derrotes es mantenen a la setena posició a dues victòries del CB Mollet, 6è classificat.

El proper cap de setmana rebran el Palma Air Europa amb ganes de venjar la desfeta de la primera volta. Ho faran dissabte a les 18:30 al Parc Esportiu Llobregat.

Us hi esperem!