EBA | UE MATARÓ – CB CORNELLÀ |DUEL DE RIVALS DIRECTES

previa EBA

El Sènior EBA visita la pista del Mataró Feimat, vuitè classificat

Els blaus intentaran sumar la tercera victòria consecutiva i continuar invictes la segona volta

El Sènior EBA visita diumenge la pista del Mataró Feimat amb l’objectiu de mantenir-se invictes a la segona volta i sumar la cinquena victòria als últims sis partits. Ho intentaran davant un rival que guanya envergadura a casa i contra qui van ensopegar la primera volta al Parc Esportiu.

EL RIVAL

El Mataró Feimat reb als blaus en mig d’encadenar la pitjor ratxa de la temporada. Cinc derrotes consecutives que, lluny de debilitar-los, els fan més perillosos. La jornada anterior van caure per un ajustat 70-67 a la pista del Palma Air Europa, un dels pavellons més complicats de la competició. Tant sols tres punts van separar-los també del conjunt blau al partit del Parc Esportiu de la primera volta. Aquest cop però, solventat amb victòria.

EL CB CORNELLÀ

Així doncs, pels blaus, hi ha més que una victòria en joc, hi ha el repte d’aconseguir l’average favorable de cara al final de temporada. Els jugadors de Xavi Pardina venen de dos triomfs consecutius i de sumar-ne 4 als últims cinc partits. Són setens a dues victòries del sisè, mateixa distància que mantenen respecte el conjunt del Maresme, que ocupa la vuitena posició. Guanyar diumenge doncs, suposaria mirar-se amb més distància la part baixa de la classificació, a l’hora que, seguirien sumant per mantenir-se mirant amunt.

Som-hi blaus! #somblaus #somfamiliablava