EL SÈNIOR FEMENÍ S’AFIANÇA A LA ZONA MITJANA DE LA TAULA! (42-51)

Victòria important del Sènior Femení contra el Reus Deportiu que referma a les noies d’Alfred Benages a la part tranquil·la de la classificació quan falten només sis jornades pel final de la lliga.

El partit de les blaves va tenir una arrancada espectacular, amb un parcial de 0-7 i 0-10 al primer quart que obligava a les reusenques a jugar sempre a remolc. Amb 9-17 s’iniciava el segon període i semblava que el partit seria bufar i fer ampolles. Però entre la defensa en zona de les locals, la manca d’encert exterior del CB Cornellà i una relaxació en la intensitat, ha propiciat que el Reus retallés diferències entre el segon i el tercer quart fins a arribar a empatar el partit.

Sortosament, la intensitat, i l’encert en el tir exterior (amb dos triples consecutius) han decantat la balança a favor del Cornellà. Alfred Benages s’ha mostrat molt pràctic amb el resultat del partit, sense acabar d’estar molt content amb el desenvolupament del joc: “Donades les circumstàncies de baixes, jugadores tocades i malaltes, era molt important guanyar. Objectiu complert”.

Amb aquesta victòria les blaves continuen dos triomfs per damunt de la zona play out, que encapçala el Balaguer, pròxim rival, però guanyen una posició, gràcies al fet que el Morell va perdre precisament contra el Balaguer.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]