MATINAL D’ESPORT I GERMANOR AMB APRODICO, ELS SÈNIORS I L’ESCOLETA

Rubió i Ors va acollir dissabte una amistosa trobada entre l’equip APRODICO i un combinat sènior del club. Ambdós conjunts van gaudir d’una jornada esportiva plena d’alegria i amistat de la mà de Colchonería Montserrat. Un excel·lent matí de bàsquet entre els membres de la família blava. 

Una iniciativa amb història que busca, lluny de l’esperit de competició habitual, fer servir el bàsquet com a mitjà de connexió social, de germanor entre jugadors/es del club, i de creació de consicència i atenció a la diversitat. Una experiència enriquidora compartida entre companys de diferents equips sènior del club que, de nou, va resultar tot un èxit.

Alguns dels membres de l’incansable equip APRODICO, van voler ajudar i formar part durant uns minuts del cojunt sènior, un dels gestos més emotius del matí. Tot i així, no van poder evitar que perdessin i que l’APRODICO es proclamès campió d’aquesta tercera jornada de germanor d’enguany. 

 


2010 consell

Paral·lelament, els 2010 de l’escoleta del CB Cornellà, rebien al Parc de Can Mercader un reconeixement a la festa de final de temporada del Consell Escolar. L’Il·lm. Sr. Antonio Balmón, alcalde de Cornellà, va fer entrega als blauets del seu trofeig per l’esperit esportiu, cooperatiu i alegre que han demostrat durant tota la temporada.

A més, van poder gaudir de les diferents activitats organitzades pel Consell. Un matí enriquidor que el van passar tots junts per fer més pinya!