EL MINI CLUB DELFOS 05 FA UNA SEGONA PART BRILLANT I GUANYA AMB CONTUNDÈNCIA

En la segona jornada, el Mini Club Delfos 2005 s’ha imposat a la U.E. Horta per 29 a 90, després d’una segona part brillant

Els blaus, amb dues victòries, van primers a la classificació del nivell B grup 15

Bon partit dels minis a la present jornada, la segona de la temporada, en què han visitat a l’Horta. Els blaus es presentaven al partit amb tan sols nou efectius.

Després de tres primers quarts prou igualats i de molt de desencert per part del Mini Club Delfos B, (3-6, 5-7, 5-8) els blaus, -avui de blanc-, han decidit trencar el partit en un quart període contundent que ha acabat amb el parcial de 2 a 20. Gràcies una defensa agressiva i bones decisions en atac, han aconseguit agafar força distància en el marcador.  A partir d’aquí, el rival s’ha desactivat  i els blaus han anat acumulant avantatge progressivament. Al final s’han acabat imposant per 29 a 90, un resultat que reflecteix la gran superioritat que els blaus han tingut durant la segona part del partit.

En resum, bones sensacions a partir del quart període, que indiquen que l’equip continua aprenent i que estan seguint una clara progressió a base de posar-hi esforç i ganes a cada entrenament i partit.

Som blaus!