ELS MINI A, CAMPIONS DE BARCELONA!

CAMPIONATS DE BARCELONA 2019

El Club Delfos Mini A masculí es proclama Campió de Barcelona A1 en vèncer al Torrot Maresme a la final (60-55).

El Ziga Zaga Mini A fem, ho fa a A2 superant el Femení Sant Adrià B (55-58).


Els nostres Minis A han gaudit d’un cap de setmana frenètic al Maresme. Als Campionats de Barcelona, organitzats a les localitats de Mataró (nivell A1) i d’Arenys (nivell A2), els blaus han tocat el cel penjant-se la medalla d’or després d’una impecable fase final.

El Ziga Zaga Mini A femení arribava a la final a 8 com a campió de grup de la fase regular. Havent enllaçat una dinàmica molt positiva, les blaves encaraven els quarts de final amb alegria i molta il·lusió. Malgrat que els nervis es van fer notar al principi del duel, mica en mica es van anar imposant amb solvència a un bon CBF Cerdanyola.

Amb el 74 a 47 definitiu es guanyaven el passi a semifinals. El Draft Gramenet era el rival a batre per fer-se un lloc a la final. A base de complicitat i actitud valenta, van acabar imposant-se per 58 a 27 i obtenint el bitllet per la final. Les blaves van saber controlar els nervis propis de les finals i, tot i que amb distàncies curtes, sempre van dominar el marcador.

Davant d’un excel·lent Femení Sant Adrià de primer any, les cornellanenques van fer-se amb el duel i el campionat de Barcelona A2, arrodonint així una segona fase gairebé impecable. Havent perdut tant sols un partit a la fase regular, les blaves tanquen temporada, i etapa, per la porta gran.


El Club Delfos Mini A masculí, per la seva banda, es coronava com a Campió de Barcelona a la màxima categoria del minibàsquet català. Superant a CB Cerdanyola a quarts, a la Penya a semifinals i al Torrot Maresme a la final, els de Cornellà es penjaven una medalla d’or que té un mèrit majúscul.

Sabien que no era tasca fàcil, però anaven sobrats d’il·lusió i ganes, i amb la motxilla plena d’hores de feina. Per sobre de tot però, arribaven amb molta humilitat i disposats a deixar-se la pell sobre la pista. S’havien classificat com a tercers de la fase regular, una bona posició que, tanmateix, els feia encarar la final a 8 amb prudència.

Als quarts de final els va costar arrancar, però van acabar superant el CB Cerdanyola en una bona segona part (57-71). La victòria els donava el tiquet per les semifinals, on els esperava el Joventut de Badalona, rival que se’ls havia resistit en ambdós partits de la fase regular. Però no van deixar que la història passada marqués la futura. 

Van començar amb mal peu, arribant al descans 11 punts per sota (40-29), però a base d’orgull i coratge van dominar el ritme de partit de la segona part per anar retallant distància progressivament. A l’inici del setè període ja estaven a tant sols un punt, i al final d’aquest, a 7.El vuitè període va servir per acabar de segellar una victòria amb un mèrit titànic que els plantava a la final del Campionat de Barcelona i els donava el passi directe al Campionat de Catalunya.

La final, davant del Torrot Maresme, va ser la coronació d’un grup que ha cregut en un projecte a llarg termini. Van imposar-se a les diferències físiques a base d’un joc alegre i molt generós. En un duel ajustat, amb alternances al marcador i distàncies curtes, els blaus van dominar l’electrònic durant la gran part del partit. Arribant amb 5 punts de diferència al darrer minut, els de Cornellà van saber jugar amb l’aventatge per acabar proclamant-se CAMPIONS DE BARCELONA!!