TROFEU MOLINET| EL CLUB DELFOS MINI A MASC SUBCAMPIÓ, EL ZIGA ZAGA MINI A FEM QUARTFINALISTA

web

 El 2, 3 i 4 de gener els nostres Mini A (masc i fem) van participar al 56è Trofeu Molinet de la Federació Catalana de Basquetbol, el torneig de minibàsquet més antic d’Europa. Ambdós equips iniciaven la trajectòria als vuitens de final. Per una banda, el Ziga Zaga Mini A fem ho feia davant l’Engel&Völkers CB Viladecans Verd i, el Club Delfos Mini A masc, contra el Torrot Maresme 3V 08.

Tant un com l’altre van superar els seus rivals amb comoditat, guanyant-se així el passi als quarts de final. A les blaves, les esperava l’Snatts Femení Sant Adrià, contra qui no van tenir opció. Les liles, que acabarien proclamant-se campiones del torneig, van dominar de principi a fi amb molta superioritat al marcador. Les jugadores d’Esther Esquivias van fer però un exercici enorme d’entrega, lluita i orgull, que les feia acabar l’enfrontament, i la participació al torneig, amb el cap ben alt.

Els blaus, per la seva banda, suaven per aconseguir una plaça a les semifinals. En un partit trabat, amb dues baixes, van aconseguir sobreposar-se a les adversitats i superar el CB Cerdanyola, un rival que sempre posa les coses difícils. A semis, i amb més ganes que nervis, els jugadors de Sergio Sanz van fer un partit molt complert. Amb intensitat i continuïtat aconseguien anar ampliant la distància progressivament fins a acabar aconseguint una àmplia victòria que els donava el passi a la gran final.

Gairebé sense temps per desconnectar i en un partit diferent (amb televisió, el pavelló ple…), els cornellanencs es mesuraven al CB Sant Josep, equip que coneixen molt bé pels nombrosos creuaments a tornejos. La final va ser un autèntic partidàs en què cap dels dos equips va voler deixar d’estirar la corda fins al darrer segon. La diferència, la va marcar l’encert exterior dels badalonins al 7è període. Una efectivitat que els va permetre agafar distància sense temps suficient per a que els blaus reaccionesin.

Un enfrontament vibrant. Un autèntic espectacle del qual ambdós equips n’han de quedar satisfets, perquè amb ells, el bàsquet català té molt de futur. Els blaus aconseguien la medalla de plata. Una segona posició que és amarga pel fet que s’aconsegueix amb derrota però que els condecora com a subcampions del torneig de minibàsquet més històric del continent. Tota una fita!

Felicitats a tots dos! Som blaus!

GALERIA