EBA | CB MOLLET – CB CORNELLÀ | PARTIT AMB DUES CARES DECIDIT A LA PRIMERA PART

j2 vs mollet

El Sènior EBA cau en el primer desplaçament de la temporada

Una primera part fluixa defensivament, va condemnar els blaus

El Sènior EBA va sumar la primera desfeta en la seva visita a la pista del CB Mollet. En un dels desplaçaments més complicats de la temporada, el conjunt dirigit per Juan Couto va intentar contrarrestar una primera part defensivament molt fluixa amb una segona part de ritme elèctric que no va evitar la derrota.

El cúmul de desajustos defensius durant la primera part va sentenciar als blaus davant d’un equip que no va permetre la reacció visitant. Els 50 punts encaixats als dos primers quarts (24 + 26), es van sumar al baix rendiment ofensiu dels de Cornellà (que van anotar tant sols 11 punts al segon període) per posar el marcador contundentment en contra al descans (50-30).

Una bona sortida de vestuari, construint-se defensivament i guanyant confiança al davant, els va servir per a retallar sis punts (61-47). L’últim període, de ritme alt i puntuació elevada, va tornar a caure per al bàndol blau (27-31). Tot i així, el Sènior EBA havia acumulat a la mitja part una distància insalvable a aquest nivell.

En un partit amb dues cares, van maquillar el resultat però no van poder arribar a competir per la victòria. El resultat final (88-78) els fa sumar la primera desfeta per mantenir-se a mitja taula (8ens) El proper enfrontament serà diumenge a les 18h al PELL davant la UE Mataró. Us hi esperem!