EBA | CB MOLLET – CB CORNELLÀ | EL SÈNIOR EBA BUSCA EL SEGON TRIOMF A DOMICILI

CB Mollet - CB Cornella - Liga EBA

Després d’estrenar-se amb victòria, el Sènior EBA en buscarà la segona a domicili

Els blaus visiten la pista del CB Mollet, dissabte a les 20h, a la segona jornada de Liga EBA

El Sènior EBA vol mantenir les bones sensacions acumulades a la Lliga Catalana i a l’estrena lliguera de la setmana passada amb un nou triomf. Aquest cop, a la pista d’un vell i difícil conegut: el CB Mollet (dissabte, 20h). Els cornellanencs buscaran completar el millor inici dels últims anys en un dels desplaçaments més complicats de la temporada.

EL CB CORNELLÀ

Els blaus arriben al partit amb baixes, però amb la moral molt alta pels resultats obtinguts i la bona dinàmica del grup. Tot i ser un equip pràcticament nou (tant sols dues cares es mantenen respecte la temporada passada), la química entre ells ha estat instantània i, tot i que els falta rodatge, ja ens han deixat estones de joc col·lectiu molt atractiu i, sobretot, intens.

La polivalència de la plantilla, el balanç en qualitat interior-exterior, i la bona combinació de jugadors joves i experimentats, el fan un conjunt amb gran varietat de recursos tècnics i tàctics capaç de competir davant de qualsevol rival. A més, han demostrat ser un equip amb caràcter i molta personalitat, disposat a deixar-se la pell.

EL RIVAL

El CB Mollet és un vell rival de la categoria amb una plantilla de qualitat excel·lent. La temporada anterior, van acabar en una meritòria tercera posició a la lliga regular del grup C-B amb un balanç de 19 victòries i tant sols 7 derrotes. Els del vallès han mantingut a la majoria dels jugadors i s’han reforçat contundentment amb l’arribada de Javier Rodríguez i Roger Guàrdia, amb llarga trajectòria a les lligues FEB, i d’Imanol Martínez i Miquel Segarra, jugadors molt joves i elèctrics.

A banda de desbordar talent, els vallesans són grans competidors. Tot i perdre en el seu inici lliguer (67-61 contra l’UBSA), és un dels equips preferits per competir pel liderat. El partit de dissabte serà doncs, un xoc d’alt voltatge entre dos grans conjunts.

Som blaus!