CB MORELL – CB CORNELLÀ | EL SÈNIOR ‘A’ TRENCA LA RATXA VICTORIOSA A LA PRÒRROGA

Sènior ‘A’ cb cornella - primera catalana

El Sènior ‘A’ trenca la ratxa de 5 victòries consecutives a la pista del Morell (71-64)

Les blaves van cedir en un duel molt ajustat saldat a la pròrroga

El Sènior ‘A’ va perdre l’oportunitat d’encadenar el sisè triomf consecutiu, la que hagués estat la millor ratxa de la temporada, en cedir al temps extra a la pista del CB Morell. Una primera part equilibrada va precedir una segona amb dues cares: la primera, al tercer període i, la segona, al quart. La sortida del descans, elèctrica per part de les de Cornellà va iniciar un parcial que acabaria sent demolidor.

Agafant la primera distància substancial al marcador (36-44), les blaves van aplanar el camí per a sumar el que hagués estat el dotzè triomf de la temporada. Però la reacció de les locals va ser contundent. Aprofitant el decensís de les jugadores de Dani Domene, les tarragonines van anar retallant distància fins a avançar-se al marcador a meitat de quart (49-48).

A partir d’aquí, un estira i arronsa que va acabar amb igualtat de forces (60-60). A la pròrroga, l’encert local va decantar el partit al seu favor gràcies a un parcial de 10 a 0, només trencat per quatre punts de Briegas. Una derrota que, tot i disputada, deixa amb l’amargor de la victòria que s’esmuny sobre un duel que havien arribat a dominar.

Tot i mantenir la quarta posició, les cornellanenques es despengen a dues victòries del co-lideratEl proper partit serà dissabte a les 17:45 a Rubió i Ors davant un altre rival dur de pelar: el CB Balaguer (6è). Us hi esperem!!