CB MORELL – CB CORNELLÀ | DESPLAÇAMENT AL MORELL PER TANCAR LA PRIMERA VOLTA

C.B.CORNELLÀ SÈNIOR FEMENÍ

El Sènior ‘A’ visita la pista del CB Morell en l’última jornada de la primera volta

Les blaves esperen aconseguir la setena victòria en el primer partit del 2019


EL CB CORNELLÀ

El Sènior ‘A’ busca el setè triomf de la temporada a la complicada pista del CB Morell. En jugar abans de Nadal el partit corresponent a la jornada anterior, les blaves encara no s’han estrenat al 2019. Amb 14 duels disputats i a falta d’un per tancar la primera volta, són desenes amb 6 victòries i 8 derrotes.

Les jugadores de Rafa Gutiérrez encaren el partit de dissabte amb ganes de redimir-se i treure’s l’espina d’aquestes dues derrotes consecutives. Ho faran desafiant a un dels millors equips locals de la lliga, a base de treballar un bon joc col·lectiu i fer un partit molt seriós en què l’efectivitat serà clau per trencar-lo.


EL RIVAL

El CB Morell és el tercer classificat amb 10 partits guanyats i quatre de perduts. Han fet una primera volta solvent sobretot a casa, el seu fortí, i volen acabar-la amb bon peu. És un conjunt sòlid i compacte, la millor defensa del grup – encaixen una mitjana de 50,8 punts per partit -, abolint, sempre amb èxit, la solvència rival. La seva poderosa defensa els permet córrer i fer un joc ofensiu ràpid, la seva millor arma en atac.

L’enfrontament serà diumenge a les 17:45 al Pavelló Municipal del Morell.