EL NOU COS TÈCNIC DE L’EBA

COS TÈCNIC

Us presentem el cos tècnic del primer equip masculí per a la temporada 2017-18.

Xavi Pardina – Primer Entrenador

Pardina va iniciar la seva carrera com a tècnic al campus de bàsquet del Futbol Club Barcelona l’any 2001. Al 2005 va entrar a formar part del cos tècnic de la cantera del JAC Sants. Des de llavors ha passat per la banqueta del Laietà, del CB L’Hospitalet a LEB Plata, del Santfeliuenc a la lliga EBA i de les categories inferiors del FC Barcelona, club al qual va estar lligat des de la temporada 2011-12 fins a la 2015 – 16, i amb els quals va aconseguir diversos títols de renom. Amb Pardina, el club aposta per un entrenador jove i madur que aspira a mantenir la línea dels últims anys de treball i constància; i com sempre, a ser el més amunt possible.

XAVIER PARDINA 1 ENTRENADOR

Adrià Arbués – Segon Entrenador

Arbués té 23 anys i és la seva vuitena temporada com a entrenador. Ha portat una gran varietat d’equips durant aquests anys, entre els quals, hi destaquen els programes PDP de la Federació Catalana i un equip sub-20 a Aalborg, Dinamarca. Des de minis fins a sèniors han passat per les seves ordres i aquest any arriba a Cornellà on serà el segon entrenador al costat de Pardina.

A banda d’entrenador, Arbués treballa en la millora tecnològica del joc.

ADRIÀ ARBUÉS 2 ENTRENADOR

Pol Esteve – Ajudant d’entrenador

Esteve va començar entrenant al SAFA Claror al 2005. Des de llavors ha passat per la banqueta de la UE Horta, el BC Martorell i el Basket Almeda. Ha portat equips sèniors de totes les categories catalanes i de la lliga EBA, on hi retorna de la mà i al costat de Pardina i Arbués. 

POL ESTEVE ENTRENADOR AJUDANT

Israel Gómez – Delegat d’equip

Gómez va començar la seva carrera a les banquetes la temporada 2010-11 a l’Assumpció Badalona. Els dos primers anys ho va fer a l’equip cadet com a segon entrenador, i el tercer al júnior com a primer. Al curs 2013-14 va passar a formar part de l’estructura del Cultural Badalona com a primer entrenador del Mini A i del pre-infantil. La temporada anterior va fer el salt a l’escola del Barça com a primer entrenador.

Enguany arriba a Cornellà on formarà part del primer equip masculí com a delegat d’equip i com a entrenador ajudant al sènior B. Intentant aportar una visió fresca al joc i la rutina blava.

ISRAEL GOMEZ DELEGAT EQUIP

Víctor Ciavattini- Preparador físic 

Ciavattini, de Córdoba (Argentina), començarà la seva quarta temporada al primer equip del Club Bàsquet Cornellà, així com, seguirà coordinant la preparació física dels equips base.

Ciavattini a més, compagina aquesta feina amb el d’altres clubs. Fa 5 anys que forma part de l’estructura del Femení Sant Adrià, actalment la millor cantera d’Espanya. El seu primer equip, la temporada anterior, van coronar-se campiones a LF2, aconseguint així l’ascens a la màxima categoria nacional. També treballa per la selecció espanyola U16 femenina, campiones d’Europa l’any passa’t a Udine (Itàlia) i que enguany ho tornarà a intentar a Bourges (França).

VICTOR CIAVATTINI PREPARADOR FISIC

Adolfo Lázaro – Fisioterapeuta 

Lázaro fa 10 anys que forma part del club blau com a fisioterapeuta del primer equip, així com de la cantera. La seva figura, molt valorada entre els jugadors per les seves mans i cures miraculoses, iniciarà la novena temporada com a membre de l’staff tècnic del sènior EBA.

ADOLFO LAZARO FISITERAPEUTA

 

Juan José Calero – Directiu delegat del primer equip i delegat de camp

Calero és tota una institució al CB Cornellà. La seva feina va més enllà de la cura del terreny de joc. El seu suport incondicional ha estat present en ascensos 

JUAN JOSE CALERO DELEGAT DE CAMP (2)

 

David Hernández – Speaker

Hernández ha estat el speaker dels partits del primer equip masculí durant els últims 8 anys. Ha celebrat victòries i derrotes i ha viscut apassionadament cada enfrontament a casa. Per novena temporada, seguirem comptant amb la seva il·lusió i entusiasme.

david