NOU SERVEI DE FISIOTERÀPIA BY MARTA PALACIOS

portada web fisioterapia

Aquesta temporada el servei de fisioteràpia del club serà diferent. Fem un salt de qualitat, i ho fem al costat de la Marta Palacios, especialista en fisioterapia esportiva, musculoesquelètica i pulmonar. L’objectiu del canvi és oferir un servei de més qualitat i eficient per als nostres jugadors i socis, que es beneficiaran a més, d’un preu especial. 

A banda dels serveis tradicionals de fisioteràpia, Palacios compta amb tecnologia puntera en el sector per oferir un tractament de luxe, a l’alçada d’esportistes professionals. Entre ells: ecografia musculoesquelètica, fisioteràpia invasiva ecoguiada, electròlisis percutània, punció seca, neuromodulació, diatèrmia (TECAR), fisioteràpia pediàtrica, patologies de l’aparell musculoesquelètic, electroteràpia i magnetoteràpia.


FAQS

Si no soc jugador del club puc anar-hi? Sí, el servei és obert a tothom, però els nostres jugadors i socis compten amb un descompte addicional sobre els preus.

On està la consulta? A la caseta del CB Cornellà (c/marqués de cornellà, 133 (08940) Cornellà del Llobregat).

Quin horari té? L’horari de la fisioterapeuta és de dilluns a divendres de 9:30 a 20:30h i dissabte de 9:30 a 14h. 

Quins preus té? Els preus dels serveis són:

WhatsApp Image 2020-10-28 at 12.32.44

I els jugadors i socis rebran un descompte addicional que s’aplica sobre els preus de la imatge.

Com m’hi poso en contacte? Si ets membre del club, posa’t en contacte amb secretaria per a demanar cita. Si ets extern, contacta amb la Marta Palacios al 610 501 593 o escriu-li a mapacab@gmail.com