NOVA VICTÒRIA DEL SÈNIOR EBA QUE JA EN SUMA CINC

Cinquena victòria pels blaus que es col·loquen quarts empatats amb el Castellbisbal, tercer a la classificació

Amb els millors minuts de la temporada fins ara, el Sènior aconseguia treure’s l’espina clavada de la setmana passada

La jornada anterior el Sènior EBA va trencar a casa una ratxa de victòries. En portaven quatre de consecutives, i un mal dia, amb un final ajustat que va acabar en desfortuna pels blaus, va esvair la consecutivitat de triomfs. Les sensacions no van ser dolentes però els va quedar una espina clavada que aquesta jornada es volien treure. I ho van fer.

Aquesta setmana ha tornat el millor joc dels blaus, i durant molts minuts, fins i tot, van arribar a assolir l’objectiu principal i més buscat per l’equip des de principi de temporada. «Durant més de 20 minuts vam aconseguir el ritme defensiu que buscàvem des de fa setmanes», explicava l’entrenador del primer equip, Marc Solanes. El joc dels blaus, basat en una defensa sòlida que els permeti recuperar moltes pilotes i crear un joc ofensiu ràpid i eficient, va arribar al seu apogeu dissabte durant la segona part del matx. La defensa els dóna confiança, i és que quan estan bé al darrere, són més efectius al davant. Això els va permetre arribar als minuts finals més còmodament que ens els recents partits.

Durant més de 20 minuts vam aconseguir el ritme defensiu que buscàvem des de fa setmanes

El matx va començar amb domini absolut per part de l’Arenys Bàsquet, que trobava fàcilment la cistella. Els blaus no estaven encertats, tenien un baix ritme defensiu i patien per aconseguir rebotejar. Progressivament però, el Sènior va anar conquerint terreny a base d’intensificar la defensa, el que de seguida es va transformar en un encert més elevat en atac. Solanes elogiava el quart període dels seus homes, que per segon cop en els últims 6 partits, quedaven més de cinc punts per sobre del rival. A més, destacava el paper dels jugadors que hi van prendre part. «Tots els jugadors que han participat han jugat més de 14 minuts i han aportat coses al joc, i punts al marcador».

Sembla que l’equip comença a assolir objectius i a agafar confiaça. El projecte està en òrbit i, de moment, amb molt bones sensacions, falta no baixar la marxa i seguir fent gaudir als aficionats. Dissabte que ve, a les 19h, jugaran contra el AEC Collblanc, un dels equips més difícils i durs del grup. Serà un partit complicat però on els jugadors blaus comptaran amb el suport de tot el club, que celebrarà abans d’aquest matx, la presentació oficial de la temporada 2016-17.

Som blaus! Fins dissabte!

ARENYS BÀSQUET: Larsson (7), Salvans (1), Ruzafa (6), Toure (12), Turnquest (11) – Zniteka (2), Grau (3), García (2), Dimitrijevic (20).

C.B. CORNELLÀ: Mbappe (2), Raya (5), Álvarez (23), Pilan (3), Bradshaw (9) – Zamora (10), Martínez (2), López (7), Sanmartín (5), Villalón (6).