OBJECTIU: SARAGOSSA. EL SÈNIOR A VOL ACONSEGUIR LA PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA A ARAGÓ

El Sènior A encara el tercer partit de lliga amb l’esperança d’aconseguir el primer triomf de la temporada. La cita té lloc a Saragossa a camp de l’Olivar, un equip jove i talentós, que compta només  amb vuit jugadors, dels quals tan sols tres es mantenen de l’equip que l’any passat va participar a LEB Plata.

Igual que el Cornellà, els aragonesos han perdut els dos primers partits de lliga, un d’ells contra el ja conegut Made in Menorca. Així doncs, tots dos equips arriben famolencs de victòria a la tercera jornada, el que, de ben segur, farà que aquest esdevingui un duel d’alta competitivitat.

Aquesta setmana hem parlat amb el Rubén Cintas, jugador del primer equip, que ens ha explicat que confien en superar a l’Olivar, i que encara que sigui un rival dur, són positius de cara al partit. «La lectura del joc, la nostra experiència, i el físic, són tres àrees en què som més potents que ells, tenim més pes».

Penso que som un equip que es troba molt còmode corrent i jugant al contraatac, som forts al rebot i també tenim intuïció per robar la pilota i acabar fàcil.

ruben-cintas Cintas és de la veïna ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, i va començar jugant a bàsquet quan era mini al Centre Catòlic, club on es va mantenir fins a sènior. Aquest any, ha aterrat al Club Bàsquet Cornellà provinent del C.B. Viladecans – Sant Gabriel.

Després d’unes quantes setmanes d’entrenaments, i dos partits, Cintas creu que són «un equip que es troba molt còmode corrent i jugant al contraatac, som forts al rebot i també tenim intuïció per robar la pilota i acabar fàcil». Però ara per ara, no han pogut acabar d’executar correctament la seva forma de joc. «Certament, encara ens falta sentit col·lectiu en defensa, una mica més de picardia, però estem treballant. La defensa que nosaltres fem és bastant ambiciosa i aquí encara tenim bastanta millora».

Un altre àmbit en el qual els blaus estan treballant són les baixades d’ànim, quelcom que va quedar molt visible a la segona part del partit contra el Made in Menorca de la setmana passada. «És veritat que de vegades tant individual, com col·lectivament, quan les coses venen mal dades sí que ens falta afrontar-ho d’una altra manera. També ens hauríem de comunicar una mica més en defensa i en atac. Són coses que el cos tècnic ha detectat i que s’està treballant als entrenaments», comentava Cintas. Tanmateix, són petits detalls a pulir i no grans problemes que puguin fer saltar l’alarma.

Anar a jugar a Saragossa sempre és complicat, però tenim confiança en millorar el que vam fer als partits anteriors. Estem treballant bé i volem aconseguir la primera victòria.

Aquest cap de setmana, esperen aconseguir la primera victòria que els recompensi el treball fet als entrenaments. I d’aquí en endavant, anar complint objectius a curt termini que els permetin anar millorant progressivament.

.