OMPLIM EL PARC ESPORTIU I GAUDIM DEL ALL STAR DE COPA CATALUNYA ELS DIES 7 I 8 DE GENER

Els propers dies 7 i 8 de gener al Parc Esportiu Llobregat viurem dues jornades històriques amb els partits ALL Star de la Copa Catalunya. El dissabte 7 de gener (categoria masculina) i el diumenge 8 de gener (categoria femenina). L’esdeveniment, que serà televisat en directe per La Xarxa (dial 159 de Movistar+) i les televisions de proximitat, es completarà amb dos concursos de triples, un de masculí i un de femení, i un d’esmaixades.

L’esdeveniment organitzat per la Federació de Bàsquet Catalana compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà Ambdós dies s’organitzarà un partit entre les seleccions del grup I i el grup II de cada competició amb conjunts formats per jugadors/jugadores de cada equip de la lliga escollits en base a una votació realitzada pels diferents entrenadors de la competició. Així mateix, també se celebrarà un concurs de triples masculí i femení, i un altre d’esmaixades exclusivament masculí en base també a una votació realitzada pels diferents entrenadors de la competició; així com d’altres activitats paral·leles com concursos o actuacions. L’entrada per aquest esdeveniment serà gratuïta (s’haurà de descarregar del web de la FCBQ). A més, l’esdeveniment serà televisat en directe per La Xarxa Televisions (159 de Movistar+), les televisions de proximitat i en streaming a www.laxarxa.com.

L’accés serà gratuït, només cal imprimir o descarregar-se en el mòbil l’entrada A LA WEB DE LA FEDERACIÓ CATALANA. CLICA AQUÍ