CEB PALLEJÀ – CB CORNELLÀ | ÚLTIM QUART SUBLIM PER SUMAR LA QUINZENA VICTÒRIA (45-55)

Sènior-primeracatalana-cbcornella
Imatge: arxiu

Malgrat anar per darrere durant els tres primers períodes, un darrer quart excel·lent va donar la quinzena victòria a les blaves.

El partit s’iniciava amb un parcial de 0 a 7 favorable a les cornellanenques que, malgrat no acabar de trobar-se còmodes, a través de la solidesa defensiva, van causar indecisió en l’atac local, que va necessitar 5 minuts per estrenar-se al marcador. A partir d’aquí, i pel desencert en tir lliure, els papers es van invertir. Les de Cornellà van passar a ser les que, durant els següents 4 minuts, van estancar-se als 7 punts. Quelcom que les de Pallejà van aprofitar per fer-los encaixar un parcial de 9 a 0.

L’entrada de Gabor desembussava la congestió ofensiva i, amb 7 punts consecutius, posava a les blaves per davant al final del primer període (11-14). El segon quart va tenir dues cares marcades. La primera, fins al minut 6,  de domini blau (17-24). La segona, de pèrdua de control del ritme de partit, i de fort protagonisme dels tirs lliures. Un parcial de 10 a 0 als darrers 2 minuts del quart, canviava el lideratge al descans (27-24).

El tercer període, igualat, va ser un intercanvi pausat de cistelles. Aprofitant millor els tirs lliures, les locals van sumar un punt a l’avantatge de final de quart (41-37). Una diferència que poc els duraria. Les blaves van canviar la cara del partit amb uns últims 10 minuts excelsosAmb 5 punts consecutius de Pilan al minut 4, les jugadores de Rafa Gutiérrez giraven la truita i es posaven per davant per primer cop des de finals del segon quart. 

L’embranzida blava no va tenir resposta local, sinó que, més aviat, les de Pallejà van anar empetitint-se i cedint terreny. Deixant-les en tant sols 4 punts, les de Cornellà van impregnar-se progressivament de confiança per a acabar tancant un quart rodó. Amb 4 a 18 de parcial, el Sènior ‘A’ acabava superant el CEB Pallejà per 45 a 55 i sumant la quinzena victòria de la temporada.


ESTADÍSTIQUES

CLASSIFICACIÓ