CEB PALLEJÀ – CB CORNELLÀ | EL SÈNIOR ‘A’, EN BUSCA DE LA QUINZENA

PREVIA FEM VS PALLEJA

El Sènior ‘A’ buscarà la quinzena victòria de la temporada a la difícil pista del CEB Pallejà. En la vint-i-sisena jornada de Primera Catalana, les blaves visiten un equip ple de velles conegudes després d’aconseguir el vuitè triomf en nou jornades.


EL RIVAL

El CEB Pallejà és onzè amb un balanç de 9 victòries i 15 derrotes. L’equip llobregatenc no ha acabat de trobar la regularitat a la seva primera temporada a primera catalana. Són un conjunt molt jove, minvat per les baixes, però sòlid, capaç de fer bons resultats davant de qualsevol equip de la lliga. Amb un estil de joc bastant similar al de les blaves, caracteritzat per l’atreviment i l’alegria, reben a les de  Cornellà després de guanyar a la JET, a domicili, per 58 a 61.


EL CB CORNELLÀ

Les jugadores dirigides per Rafa Gutiérrez es troben en trajectòria ascendent. Encaren el tram final de temporada en el millor moment i buscaran, diumenge, aconseguir el novè triomf als darrers 10 partits, el quinzè de l’any. Davant d’un equip amb joc similar al de les cornellanenques, l’àmplia varietat de recursos de les jugadores blaves, i la regularitat, seran els factors determinants per a sortir victorioses de la difícil pista pallejanenca.