PALMA AIR EUROPA – CB CORNELLÀ | TORNA LA LIGA EBA!

 

senior EBA

El Sènior EBA, a Mallorca en busca del desè triomf de la temporada, el primer del 2020

Diumenge a les 12:30 visiten el Palma Air Europa, 11è classificat

El Sènior EBA vol començar l’any tal i com va acabar l’anterior: amb victòria per la porta gran. Després d’imposar-se a la pista del líder en un partidàs de nivell, els blaus tornen de les vacances amb les bateries recarregades. Malgrat les nombroses baixes amb les que viatgen a Mallorca, la decisió i determinació dels efectius, plantarà cara a un rival que endurirà la disputa pel triomf.

EL RIVAL

El Palma Air Europa és l’onzè classificat del grup C-B de Liga EBA amb un balanç negatiu de tres victòries i 10 derrotes. Un balanç que amaga el veritable potencial de l’equip balear. Ja a la primera jornada de lliga, a Cornellà, van donar molta guerra, demostrant capacitat per competir i guanyar a qualsevol rival.

Són un conjunt que destaca per la joventut i, per tant, es caracteritzen per fer un joc a altes revolucions i molt elèctric. Compten amb jugadors resolutius des del perímetre i amb un jugador interior de referència que compensa les habilitats de l’equip, fent-los capaç de generar des de qualsevol posició.

EL CB CORNELLÀ

Els blaus enceten el 2o20 amb l’ambició de mantenir la bona línia de joc, esforç i lluita amb la que van acabar el 2019. Un excel·lent moment de forma culminat amb la victòria per 75 a 85 a la pista del líder del grup, fins llavors, imbatut a casa. Amb aquesta victòria, tancaven l’any i la primera volta a la tercera posició del grup, la que els valdria per a optar als play-off d’ascens.

Les vacances de Nadal, han servit per carregar piles i guanyar setmanes de treball abans d’afrontar la segona volta. Però també han portat baixes a la plantilla de cara al partit de diumenge. Dificultat que se suma a la inherent complexitat del duel tant per la millora dràstica del rival, característica dels equips joves, i la duresa de la seva pista. La fortalesa mental doncs, tindrà un paper protagonista en la lluita per sortir vencedor del primer duel de l’any.

Som-hi, blaus!