XAVI PARDINA, RENOVAT COM A ENTRENADOR DE L’EBA

XAVI PARDINA RENOVAT

El club aposta per la continuïtat del tècnic en acabar el seu primer any com a blau

L’entrenador del Sènior EBA, Xavi Pardina, va aterrar al club l’estiu passat procedent del Grup Barna. En tant sols una temporada, ha construït un conjunt capaç de lluitar per les posicions capdavanteres, i s’ha guanyat de ple la confiança de club, equip i afició. És per això, que el club anunciava aquesta setmana la seva renovació per a la campanya 2018-19.

El tècnic blau afirma estar «molt content de poder estar en aquest club i de poder seguir construïnt per a que estigui el més adalt possible». Així mateix, també expressava el seu agraïment «pel recolzament que m’ha donat tant la junta directiva com la direcció esportiva». Respecte el seu primer any, confessava haver-se «trobat amb un club en majúscules, un club de veritat compromès amb la ciutat, amb el bàsquet formatiu, un club que té més de 30 equips i on es respira bàsquet de veritat. Un club que té una estructura directiva i professional molt bona. A més, a tot això li sumem unes instal·lacions genials on es pot treballar de veritat».

Durant la campanya 2017-18, i malgrat començar de 0 amb un equip pràcticament nou, van tancar una segona volta excel·lent que els va valer la 7a plaça i un balanç positiu de 14 victòries i 12 derrotes. És per això que «com a club, el que ens plantegem és fer un pas endavant sobretot aprofitant l’embranzida amb la que vam finalitzar la temporada anterior. Aquest hauria de ser el punt de partida, agafar on ens vam quedar i a partir d’aquí, acabar de consolidar aquest projecte. Crec que serà una gran temporada pels nostres colors», declarava Pardina. A nivell personal, el repte és «seguir aprenent, seguir gaudint d’aquest club, d’aquests jugadors, i intentar millorar el joc de l’equip respecte la temporada anterior».