CB PARDINYES – CB CORNELLÀ | PARTIT DEBUT A LA LEB PLATA!!

portada web pardinyes cbc leb plata
FOTO: J.A. López / CB Cornellà.

Dissabte a les 18:30 estrena lliguera del #LEBPlataCBC a la pista del Pardinyes

Els blaus buscaran repetir la victòria de Lliga Catalana davant d’un conjunt lleidatà reforçat

Després de 9 campanyes a la Liga EBA, el CB Cornellà tornarà a brillar a la LEB Plata. I ho farà a Lleida. Els blaus viatgen al feu del CB Pardinyes per a obrir una temporada regular molt il·lusionant. El duel serà aquest dissabte a les 18:30 al Pavelló Barris Nord i podrà seguir-se en directe pel Canal FEB.

EL RIVAL

Lluny quedarà aquest dissabte el Pardinyes que va visitar els blaus a la primera jornada de Lliga Catalana LEB Plata. Els lleidatans, llavors amb una plantilla escassament curta, s’han reforçat amb 4 incorporacions de luxe que aporten talent, joventut i aire fresc a una plantilla ja de força qualitat.

Pardinyes és un conjunt molt complert que es fa especialment fort als partits de casa amb el suport dels seus (partit a porta oberta amb control d’aforament). I així ho va demostrar la temporada passada. Els de Gerard Encuentra lideraven el grup A2 de la segona fase (10-3) després d’una primera molt ajustada que els va fer acabar a la novena posició (9-13).

EL CB CORNELLÀ

El conjunt dirigit per Juan Couto buscarà revalidar la victòria davant els lleidatans per estrenar-se triomfalment a la categoria. Després de tancar la pretemporada amb bones sensacions a les semifinals de Lliga Catalana, els de Cornellà volen demostrar que, malgrat acabar d’ascendir de Liga EBA, donaran molta guerra.

La recent incorporació de Toni Vicens, per la llarga baixa de Joseph Lopez (trencament parcial del menisc), és un gran ingredient per a la recepta de Couto. Vicens aportarà experiència, molt de caràcter, i punts interiors. Un reforç que completa la plantilla per afrontar en les millors condicions possibles aquest primer duel de Lliga Regular.

Som blaus!