PAS ENRERE DEL SÈNIOR FEMENÍ

El sènior femení va perdre a Sant Fruitós de Bages per 51 a 40

Intimidades. El sènior femení va perdre d’onze un partit que podria haver lluitat i competit molt més. Com si el resultat ja hagués estat determinat abans de jugar, les cornellanenques van fer un partit en el que «vam tenir massa respecte per la classificació i bastant poc respecte per la nostra feina, per la feina que hem anat fent dia a dia», explicava l’entrenador blau Leandro Najmanovich. Va ser un partit on va lluir un joc suau i poc atrevit per part del sènior femení, que malgrat això va aguantar un marcador que només a l’últim període les bagenques van poder ampliar.

«Hauriem d’haver estat més valentes, afrontar el matx amb més maduresa i determinació», comentava Najmanovich, recalcant la importància de la manca de maduresa en el joc de les blaves. Aquest aspecte, vital per a prendre decisions encertades en circumstàncies concretes de pressió, passa per allunyar-se de la situació i amb el cor calent, mantenir la ment freda. Assumir-la és un dels objectius principals de l’entrenador del sènior femení, de la mateixa forma que ho és la regularitat defensiva.

Hem de créixer, mentalitzar-nos, creure més en nosaltres, tenir més valor del que hem ensenyat aquesta setmana. Queden 10 partits i els hem de treure com sigui

Amb 6 victòries i tretze derrotes, les blaves són 13nes empatades amb el Castellbisbal, a una posició per sota. Si en acabar la fase prèvia les blaves es trobéssin en aquesta posició, haurien de jugar la promoció de permanència, d’acord amb les bases imposades per la Federació Catalana de Bàsquet. Per tal de lliurar-se de lluitar per mantenir la categoria, haurien de ser, com a màxim, les 10ª classificades.

Amb l’objectiu d’aconseguir-ho i la positivitat i la persistència sempre per bandera, les jugadores de Najmanovich hauran de treure els 10 partits restants endavant, tot i que ell mateix reconeix la dificultat que això comporta: «cap (dels partits) ens resultarà fàcil ara, els de dalt venen amb molt bones dinàmiques, i els d’abaix són partits de molta tensió». En els propers enfrontaments la maduresa i el control de la pressió seran essencials per aconseguir-ho. Les claus, segons l’entrenador blau: «créixer, mentalitzar-nos, creure més en nosaltres, tenir més valor del que hem ensenyat aquesta setmana. Queden 10 partits i els hem de treure com sigui». 

MÉS QUE MAI, EL SÈNIOR FEMENÍ US NECESSITA. PER AIXÒ, US CONVIDEM A TOTS A VENIR A ANIMAR DIUMENGE A LES 17:30 A RUBIÓ I ORS. TOTS I TOTES, SOM BLAUS!