PILAN, VILLALÓN, ZAMORA, RAYA I SANMARTÍN, LES CINC RENOVACIONS DE L’EBA

El sènior EBA ja prepara la propera temporada, i després de l’anunci de Xavi Pardina com a nou entrenador, arriben les primeres renovacions. Joan Pau Pilan, Fernando Villalón, Óscar Raya, Néstor Zamora i Àlex Sanmartín, seguiran vestint la samarreta blava el curs vinent. Aquest és el seu historial com a blaus:


Joan Pau Pilan

renovació pilanEl Joan Pau va vestir per primer cop la samarreta del Cornellà a mini, procedent del CB Sant Just, i ho va fer fins a infantil, quan va passar a formar part de les categories inferiors del F.C. Barcelona. A júnior va tornar al club blau, on s’hi ha mantingut fins a dia d’avui. Amb aquesta renovació, Pilan sumarà ja 9 temporades consecutives a la família blava.

Ell és un dels exemples de jugadors formats al Club Bàsquet Cornellà que actualment integren la plantilla del Sènior A. 

 

 


Fernando Villalón

FER VILLALON

El Fernado va començar a jugar quan tenia 10 anys a l’escola IPSI, des d’on va passar a formar part de les files del Cornellà, on hi va estar un any abans de marxar al Joventut de Badalona. A la Penya hi va jugar tres anys, per acabar tornant al club. Des de llavors s’ha mantingut com a blau i aquest serà el seu novè any consecutiu al club.

Villalón és, com Pilan, mostra de la feina ben feta dels nostres equips en etapes formatives. A banda, de ser-ho també de l’objectiu del club de formar a jugadors que puguin arribar a formar part del primer equip. A banda de formar part del sènior EBA, el Fernando és també entrenador de la casa. Enguany ho ha sigut a l’escoleta de bàsquet i al Mini Blau masculí.

 


Óscar Raya

renovació oscarL’Óscar va començar jugant a Narvacles, al seu poble natal del Bages, quan tenia 8 anys. És un veritable trotamóns del bàsquet, només en l’etapa sènior, ha passat per Cornellà, Sevilla, Navarra, El Prat, Arraberri, Les Franqueses, França i, Bilbao; per tornar a Cornellà la temporada passada. 

Raya seguirà doncs defensant la samarreta blava per quarta temporada, la segona consecutiva a la lliga EBA.

 

 

 

  


Néstor Zamora

renovacio nestorEl Néstor va començar a jugar a l’Escoleta del CB Cornellà i va anar passant per totes les categories del club fins al primer equip. Als 22 anys, després de quatre temporades al Sènior A del club competint a LEB Plata, va marxar a Galícia per a continuar jugant al CB Ciudad de Vigo, per després passar pel Club Ourense Baloncesto, el River Andorra, el CB Androz, el CB Santfeliuenc, l’Arraberri Basket (País Vasc), el FC Barcelona, i acabar tornant al seu club de petit farà dues temporades.

Aquesta doncs, serà la seva tercera temporada consecutiva, i la setena en el primer equip masculí del CB Cornellà.

 


Alex Sanmartín

ALEX SANMARTINDes dels 9 anys que l’Alex  juga a bàsquet, i des que va arribar al club a la categoria de Júnior procedent del JAC Sants, pràcticament no s’hi ha mogut. Amb un parèntesis, des de la temporada 06/07 fins la 08/09, i dues sortides puntuals al 2012 al Collblanc i al 2014 al Santfeliuenc; l’Àlex porta 11 temporades al club, 10 de les quals al primer equip.

Un veritable mite de la família blava.