SALLE PLOMS REUS – CB CORNELLÀ | DESPLAÇAMENT IMPORTANT DEL SÈNIOR ‘A’

REUS PLOMS VS C.B.CORNELLÀ

El Sènior femení busca redimir-se en la primera jornada de la segona volta

Les blaves buscaran la setena victòria per trencar amb la mala tendència dels darrers partits

EL RIVAL

El Ploms Salle Reus reb a les blaves des del capdemunt de la taula. Les tarragonines són cinquenes amb un balanç de 10 victòries i 5 derrotes. A la primera volta, en la seva visita a Cornellà, es van imposar a la pròrroga per 53 a 58. Són un conjunt sòlid i regular, especialment a casa, que sap imposar el seu estil de joc i dominar el tempo del partit. Dissabte intentaran repetir la gesta de Cornellà al seu territori.

EL CB CORNELLÀ

Les blaves afronten un nou repte complicat a domicili després d’haver encadenat tres derrotes consecutives. En un moment en què les sensacions no són les idònies, les de Cornellà hauran de tirar d’orgull i actitud per a remuntar aquesta situació adversa. El de dissabte és un partit important per a desfer-se del gust amarg de la darrera derrota.

Després de dues setmanes de reflexió i bona feina als entrenaments, les jugadores de Rafa Gutiérrez buscaran a Reus la setena victòria de la temporada per a mantenir-se a la part central de la classificació. A hores d’ara, són desenes, empatades amb les novenes i onzenes, amb 6 triomfs i 9 desfetes.

Som-hi, blaves!