PREPARATS PER REBRE AL SANT NICOLAU I MOTIVATS A MANTENIR LA RATXA DE VICTÒRIES

Dissabte a les 18.30 s’enfrontaran al Sant Nicolau, vell conegut de la lliga

L’equip arriba preparat i vol la cinquena victòria consecutiva

A banda de bon bàsquet, també gaudirem de l’espectacle dels pre-minis i rebrem als guanyadors del concurs ‘1000 seguidors’ d’Instagram

La flamant victòria del Sènior A el passat cap de setmana, sumava la quarta consecutiva i donava als blaus una important dosi de confiança. Va ser un partit intens contra un equip dur en una pista difícil, i van guanyar. La qual cosa els va demostrar que sí estan al 100% poden competir contra qualsevol equip.

Dissabte s’enfrontaran al Sant Nicolau de Sabadell, un vell conegut del Cornellà a lliga EBA. Serà a casa, al Parc Esportiu, a les 6.30 de la tarda. A banda de bon bàsquet per part del primer equip, també podrem veure als més petits en acció. Els equips pre-mini participaran en activitats dinamitzades i donaran suport al seu equip.

A més, a la mitja part es farà entrega dels premis del concurs ‘1000 seguidors a Instagram’ als guanyadors: el Marc Pérez (pilota Baden signada per l’equip EBA), la Carla Bastida (Pilota Baden signada pel Sènior femení) i l’Ivet Calaza (polo i mitjons oficials de la selecció espanyola). Amb més de 30 participants aquests seran els guardonats després de dies de debat entre el jurat. L’entrega la farà el president de l’entitat, José Manuel Hernández.

senior-vs-jacAquesta setmana hem parlat amb el Jomari Bradshaw, arribat enguany al club des dels Estats Units. El Jomari és de Louisville, Kentucky; i juga bàsquet des d’abans de caminar. Ni tant sols recorda el primer cop que va agafar una pilota, perquè en la seva memòria sempre n’ha tingut una a les mans. «Quan era més jove la meva mare em va dir que de petit em va comprar un aro, i que l’únic que feia tot el dia era tirar-hi pilotes», explicava. Durant la seva etapa escolar va jugar per molts equips a la lliga estiuenca dels Estats Units però no va ser fins al 8è grau a l’escola (2on d’ESO), que va començar a jugar a l’equip oficial del seu col·legi. A partir d’aquí ja no el va deixar fins que li van concedir una beca per anar a jugar a la Universitat.

És el seu primer any al CB Cornellà i el primer cop que surt fora dels Estats Units. La raó que el va fer venir a Cornellà? El Marc (entrenador del Sènior A). «Tenir l’oportunitat de jugar professionalment a bàsquet, impulsar la meva carrera en aquest esport, i a un altre país em va motivar molt a venir», explicava el Jomari. Però admet que va ser a través de l’agència amb qui havia signat que es va assabentar que el club el volia, i «el Marc semblava que tenia una idea molt clara de com jugar, un pla ben dissenyat, i semblava molt entusiasmat d’incorporar-me, això va fer la decisió molt més senzilla», deia el jugador blau.

Ara mateix només ens centrem en tenir la mentalitat adient, anar partit a partit, guanyar confiança progressivament, i créixer com a unitat alhora que  intentem mantenir la ratxa de victòries

Des que està aquí ha hagut d’acostumar-se a moltes coses: costums, idioma.. però també al bàsquet Europeu. «M’han xiulat algunes passes qüestionables als partits, que m’han fet dubtar de si realment les he comès», explicava. També comentava com de diferent és el joc als Estats Units i aquí, «als EUA els jugadors juguen molt més ràpid i tot es basa en l’1×1, tothom intenta demostrar les seves habilitats individuals; en canvi, els jugadors europeus són més intel·ligents pel que fa a prendre decisions, realentir el joc quan és necessari, i executar les jugades preparades». Però malgrat les diferències no li ha estat difícil adaptar-se a l’equip, que intenta jugar un bàsquet molt dinàmic i agressiu, això sí, on les individualitats serveixen per contribuir al joc col·lectiu. El que més li ha marcat, és l’alegria i el respecte amb el qual tothom l’ha rebut. Explicava que el que més li agrada del seu dia a dia és «quan ajudo als meus companys d’equip a entrenar als més petits, i quan aquests em veuen al gimnàs treballant, o pel pavelló i m’elogien. Això em fa molt feliç, m’agrada tenir impacte positiu en els nens».

De cara al partit contra el Sant Nicolau, veu a l’equip preparat i amb possibilitats de victòria. Creu que han progressat molt des del començament de la lliga, quan encara els faltava engreixar l’engrenatge. Avui dia, porten ja quatre victòries consecutives, i esperen no trencar la ratxa aquest cap de setmana. Serà un partit interessant, molt intens i amb un alt nivell de joc entre dos equips competitius. «Crec que tenim opció de fer grans coses com a equip. Encara tenim molts partits per jugar, així que ara mateix només ens centrem en tenir la mentalitat adient, anar partit a partit, guanyar confiança progressivament, i créixer com a unitat alhora que intentem mantenir la ratxa de victòries. Però cada partit és un repte».

Us animem a tots a venir al Parc Esportiu dissabte a les 18.30, podreu gaudir de bon bàsquet i d’una jornada plena de diversió!

Som blaus! Som lluitadors! Som guanyadors!