JUNTS SOM MÉS FORTS | PRESENTADA LA TEMPORADA I EL SÈNIOR EBA

capçalera eba
Jugadors, cos tècnic, autoritats, membres de la junta i alguns patrocinadors

El president del club, José Manuel Hernández, va ser l’encarregat de dirigir l’acte a la premsa i patrocinadors

El Parc Esportiu va acollir la presentació de la temporada i del Sènior EBA d’enguany. Aquesta campanya, iniciada a principis de mes amb la Lliga Catalana, es presenta com tot un repte tant pel club com pels seus primers equips.


EL PROJECTE

El Sènior EBA seguirà competint per vuitena temporada consecutiva a la lliga EBA, campionat estatal que dóna pas a LEB Plata. És la continuació d’un projecte nou i il·lusionant començat la temporada anterior. Es mantenen 9 jugadors respecte la campanya 2017-18 i arriben 3 cares noves i refrescants per a reforçar el joc col·lectiu. A més, compten amb l’indispensable suport de jugadors del Sènior B per acabar d’arrodonir la plantilla. Encapçalant el grup seguirà Xavi Pardina per segona temporada. Destaquem que 5 dels 12 jugadors del primer equip són formats a les categories inferiors del club.


90 ANYS FENT CIUTAT 

Al 2019 el CB Cornellà esdevindrà nonagenari. Des de la seva fundació al 1929 ha ofert un servei esportiu i social incondicional a la ciutat de Cornellà. La quadrilla del club comptarà en la campanya d’enguany amb quatre equips sèniors i 23 equips base que seguiran escrivint la història del club.

Dels 23 equips base, 15 són de cistella gran i 8 de cistella petita. Aquests últims són part de l’Escola de Bàsquet del club, amb més de 40 anys d’història. La nostra és, doncs, una vida sembrada i arrelada a Cornellà de Llobregat, ciutat de la qual en vam prendre el nom i que orgullosament defensem cada setmana.


DOSSIER DE PREMSA

 


GALERIA