JAC SANTS – CB CORNELLÀ: TROBADA DE VELLS RIVALS

previaEBAJAC

El Sènior EBA visitarà aquest diumenge la pista del mític equip del barri de Sants (13h). Després de l‘excel·lent inici de lliga davant el Morabanc Andorra B, els blaus buscaran la segona victòria de la temporada a una pista complicada i davant un rival de qualitat que posarà el partit a l’alçada dels millors de la temporada.

El JAC Sants és un conjunt que manté unes característiques molt similars a la temporada passada, amb qui els blaus ja es van trobar a la lliga. Destaca especialment la seva joventut, sent el jugador més ‘veterà’ de tant sols 26 anys i el segon, de 21. Malgrat aquesta joventut, són jugadors amb molta maduresa esportiva, i amb experiència a la lliga EBA. Fan un joc actiu i vistós que de vegades, pot arribar a convertir-se en accelerat i que els blaus, hauran de controlar per tal de portar el partit al seu ritme.

Els duels davant el JAC Sants sempre són de molta comptetitivitat pel fet que els dos conjunts es coneixen profundament, i que són equips amb set de victòria i ganes de controlar el partit des de l’inici. Diumenge doncs, viurem un partit d’alta gamma que promet emoció i frisança.

Som-hi blaus, som blaus!