VINE A PROVAR L’ESCOLETA DEL CB CORNELLÀ: OBERTA A TOTHOM!

A partir del 18 de setembre, si ets nascut entre el 2007 i el 2013, vine a provar la nostra activitat! Podràs experimentar en què consisteix el Bàsquet, venint als nostres entrenaments especials d’inici de temporada.

Per als més petits nascuts entre el 2013 i el 2010 farem un entrenament especial el 28 de setembre al Parc Esportiu a partir de les 18:30 hores. Es tractarà d’una jornada diferent, on el que buscarem es poder apropar el bàsquet a tots aquells nens i nenes que vinguin, a través de jocs, concursos i sorpreses .

Per fer-ho només cal que et descarreguis la invitació. Amb ella pots venir directament al Pavelló del centre a l’hora indicada, tot i que recomanem reservar la teva plaça enviant un email, amb nom i cognoms del nen/nena i número de contacte a secretaria.basquetcornella@gmail.com

Pels més grans (de 2009 en endavant), contacta amb nosaltres (93 4740 282 o bé enviant un e-mail amb les teves dades a: secretaria.basquetcornella@gmail.com) i segons l’edat t’informarem del dia i lloc que pots venir a gaudir dels nostres entrenaments.

Pots venir sol, o bé amb tants amics i amigues com vulguis i recorda portar roba i calçat esportiu, del bàsquet, riures i diversió ens encarreguem nosaltres!