CB QUART – CB CORNELLÀ | EL SÈNIOR EBA VIATJA A GIRONA EN BUSCA DEL PRIMER TRIOMF

FOTO PREVIA EBA

El primer equip masculí visita la pista del CB Quart-Germans Cruz en la segona jornada de lliga

Els blaus busquen arrancar el comptador de victòries després de la desfeta davant el CB Tarragona

El Sènior EBA s’estrenava el passat cap de setmana al Parc Esportiu amb derrota. Un partit amb alts-i-baixos molt condicionat per l’ampli parcial desfavorable del primer període. Una setmana més tard, però, els blaus estan llestos per reiniciar les màquines i re-estrenar-se en el primer partit a domicili. En una pista complicada com la del CB Quart (1r) buscaran obtenir la recompensa a una setmana intensa de treball.  


EL RIVAL

El CB Quart – Germans Cruz és l’actual líder del grup després de superar al Tenea – CB Esparraguera per un imponent 51 a 73. És un equip molt consolidat a la categoria i un os sempre dur de rosegar. Amb una plantilla molt complerta, tenen un gran equilibri de força interior-exterior capaç de trencar el partit des de diferents vessants del joc.


EL CB CORNELLÀ

Els jugadors de Xavi Pardina encaren el segon repte de lliga amb ganes de treure’s l’espina clavada de la jornada anterior. Amb un joc ràpid, àgil i sòlid buscaran fer mal al rival a base de desgast. El seu potencial creatiu i la seva força identitària els dóna l’aventatge de poder controlar el ritme de partit en qualsevol situació de joc. Els caldrà regularitat i tensió del minut 1 al 40.

Som-hi, blaus! Junts Som Més Forts.