CB CORNELLÀ SOLIDARI | RECOLLIDA DE JOGUINES EN COL·LABORACIÓ AMB LA CREU ROJA

Amb l’objectiu que cap nen/a de Cornellà de Llobregat quedi sense joguina, el Club Bàsquet Cornellà, col·labora enguany amb la Creu Roja de la ciutat en una campanya de recollida sota el lema “Una Joguina, Un Somriure”.

Com a entitat social amb força influència local i comarcal, i seguint una de les finalitats principals del club d’establir acords amb altres organitzacions per crear lligams de convivència; s’ha creat per primer cop aquesta campanya solidària en col·laboració amb la Creu Roja de Cornellà de Llobregat.

Si vols contribuir a que cap nen/a de la ciutat es quedi sense joguina, els requisits que aquestes han de tenir són tres: ha de ser nova, no pot ser bèl·lica, ni tampoc sexista. Podràs lliurar-les a les Oficines del CB Cornellà (c/ de Joaquim Rubió i Ors, 158, 08940 Cornellà de Llobregat), i/o a la Creu Roja de Cornellà de Llobregat (Carrer de Joaquim Rubió i Ors, 104, 08940).

La campanya comença el 8 de novembre, i acabarà el 17 de desembre durant el partit del Sènior EBA al Parc Esportiu. Durant la mitja part del partit s’anunciarà el total de joguines així com altres dades de participació.

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del formulari o a secretaria.basquetcornella@gmail.com