REPRESA DE LA COMPETICIÓ: CRÒNIQUES CISTELLA PETITA

Bon debut del pre-mini B femení com a jugadores federades

preminibfem

Derrota que sap a victòria!

Partit trepidant que van jugar a casa les noies del Premini B, el primer de la fase regular.
Van anar guanyant tots els quarts amb una forta defensa, lluitant cada pilota i atacant fins al penúltim quart. Amb un parcial de 2 a 6 i a 30 segons del final del partit l’equip visitant va ficar una cistella que significava l’empat. Havíem de jugar un temps extra: una pilota perduda al mig camp va donar la victòria a les nenes del Molins.
Felicitats noies, gran partit!! El millor fins ara!!!
Crònica Júlia #70:
Va ser un partit molt xulo, vam jugar molt bé , vam ficar molts punts i ens vam divertir molt, però vam perdre. L’important és divertir-se i participar totes.
Som blaves, som lluitadores , som Cornellà!!!

Lleu eslleviçada del pre-mini A femení a casa del A.B. Vendrell, malgrat les bones sensacions

preminiAfem

Primer partit de fase regular amb molt bones sensacions, competit des de l’inici fins a la fi i decidit en els últims minuts del partit. En aquesta Fase tots els partits s’hauran de lluitar cada segon.

El Crossfit Mini blau masculí guanya el primer partit després de Nadal a Sant Joan Despí

miniblaumasc

Había ganas de jugar bien contra un equipo de 2o año, y creo que esta semana hemos hecho el partido más completo de la temporada. Hemos contrarrestado la falta de centímetros con una gran defensa y salidas rápidas al contraataque. El equipo salió muy fuerte en el 1er cuarto, parcial 0-9, marcando territorio. Al descanso se llegó con ventaja de 6 puntos. Ellos aprovechaban su altura en la zona y nosotros luchabamos por cada rebote y desplegabamos un gran juego colectivo. Se llega al final del 7o cuarto 1 abajo, y en el último cuarto nuestra defensa asfixia al rival y matamos el partido con rápidas transiciones. Por último dar la bienvenida a Biel y a su familia.

SOM BLAUS
Pablo Monsalve #23

Bon inici de la segona fase del crossfit mini 06, que guanya al BC Tecla Sala

mini06masc

El partido ante el Tecla Sala de L’Hospitalet, comenzó bastante igualado,creo que debido en parte al frío, llegando al final del primer cuarto 5-7.
En los 3 siguientes, se fue mejorando, llegando a la mitad del encuentro 14-25.
Al comenzar la 2a parte, la reacción de nuestro equipo de basó en realizar una buena defensa, acompañada de la correcta finalización de los ataques, consiguiendo la victoria por 25-39.
El inicio de esta segunda fase ha sido con un gran partido, esperando seguir asi, con esa actitud de nuestros chicos..
Som Blaus!!

Primera victòria de l’any pel Mini A masculí

miniAmasc

Avui ha sigut el primer partir de la fase regular del Nivell A1 Grup 01, hem guanyat al Catalana d’Occident Manresa Vermell. És una victòria més pel Cornellà a casa.

Espero, i crec que els meus companys també, que sigui així sempre, i cada cop guanyant de més i més.

Aquest partit l’hem començat amb poca intensitat, el primer quart l’hem acabat perdent de 2 (9-11), Al segon quart ens vam espavilar bastant i vam acabar guanyant el quart de 12 (17-5).

Al tercer quart el vam guanyar de 3 (7-4) i el quart de 6 (10-4). Els següents quarts ens vam despitar una mica i els vam perdre, el cinquè de 7 (7-14) i el sisè d’1 (5-6). El setè el vam guanyar de 5 (13-8), i el vuitè quart de 3 (11-8), amb una diferència total de 19 punts (79-60).

Avui l’Hugo i jo no hem pogut jugar, espero que la setmana vinent estiguem bé per jugar a casa de Dental Manresa La Salle Blanc.

Joan Pol Hidalgo #00