GAIREBÉ 200 JOGUINES RECAPTADES A LA CAMPANYA AMB LA CREU ROJA

jose cr
Javier Ejea, coordinador de la Creu Roja, José Manuel Hernández, president del CB Cornellà, Consol Martínez, directora de la Creu Roja i José Manuel Parrado regidor d’Acció Comunitària i Esports de l’Ajuntament de Cornellà

 

 

Diumenge passat vam cloure la campanya «Una Joguina Un Somriure» duta a terme en associació amb la Creu Roja de Cornellà. Gairebé 200 joguines recaptades entre el 8 de novembre i el 17 de desembre lluïen al Parc Esportiu, tot, per tal que cap nen de la ciutat es quedi sense joguina.

Ens omple d’orgull un cop més, la resposta de la família blava davant de les accions solidàries empreses pel Bàsquet Cornellà. Aquest cop, en associació també amb la Creu Roja. La directora de la seu de Cornellà, Consol Martínez, ens agraïa l’esforç i la participació de la massa social blava. Nosaltres ens sumem a la gratitud de la Creu Roja a tots aquells que ens heu acostat una joguina durant el mes que ha durat la campanya, i en especial, un sentit agraïment a la botiga de joguines Ninus, per donar-nos desinteressadament fins a 8 bosses carregades de joguines.

Gràcies a tots per participar en la primera, de les que esperem que siguin moltes, campanyes amb la Creu Roja.

rio joguines
Les joguines donades generosament per Ninus, botiga de la ciutat, omplint l’oficina de Rubió i Ors