SALLE PLOMS REUS – CB CORNELLÀ | IMPORTANT VICTÒRIA DEL SÈNIOR ‘A’ PER TRENCAR AMB LA RATXA DE DERROTES (61-65)

WhatsApp Image 2019-02-02 at 21.13.59

Les blaves sumaven una important victòria després de tres derrotes consecutives i ho feien a la difícil pista del Salle Ploms Reus. Les reusenques, fins ara cinquenes, rebien a les de Cornellà des de la part alta de la classificació. Les blaves, a mitja taula, buscaven la victòria per a redimir-se dels mals resultats de les últimes jornades.

L’enfrontament, marcat des de l’inici per la igualtat, va desenvolupar-se de forma constant i regular des de l’inici fins al final. Cap dels dos equips aconseguia imposar el seu ritme amb claredat i, en un intercanvi de cistelles constant marcat però per l’alt ritme defensiu a ambdues bandes, van arribar al descans amb equitat absoluta al marcador (32-32).

El tercer període amb Tàpia com a referent ofensiu i fent molt de mal dins la zona, les blaves van aconseguir posar-se per davant i mantenir-s’hi a l’acabar el quart. I si el tercer període va tenir a Tàpia com a protagonista, en el quart, Pilan en va prendre el relleu. 14 punts de la deu blava mantenien el control del marcador per a les jugadores de Rafa Gutiérrez per acabar aconseguint la victòria per 61 a 65.

El proper partit del Sènior ‘A’ serà diumenge a les 19:30 a Rubió i Ors davant el SAFA Claror, de nou, un duel de vital importància per al qual necessitaran el suport de la família blava. Us hi esperem!