PRIMERA CATALANA | REUS DEPORTIU – CB CORNELLÀ | TRIOMF CONTUNDENT PER RECONSTRUIR

primera catalana - reus deportiu - senior a

El Sènior ‘A’ superava clamorosament el Reus Deportiu a domicili (29-100) i reprenia l’ansiat camí de la victòria. Després de tres derrotes consecutives, les blaves buscaven refer-se i reconstruir-se, sobretot moralment, davant un conjunt que no ha estrenat encara el còmput de victòries.

En un partit sense gaire trama, les blaves van fer un excel·lent paper a nivell de fortalesa mental, estructura de joc i actitud. Tot això, sumat a la superioritat qualitativa respecte el rival, els va portar a agafar una contundent diferència ja a la mitja part. Després d’un bon primer període, que els va donar un coixí de punts solvent (11-26), un parcial de 2-28 al segon quart les disparava al marcador al descans (13-54).

Un tercer quart molt similar al segon, en què les de Cornellà van encaixar tant sols 3 punts i en van anotar 23, sentenciava el partit i donava pas a 10 minuts de tràmit, que van servir per engreixar encara més el resultat. Al final, van acabar imposant-se per 29 a 100 i sumant la setena victòria de la temporada, la que les manté a la part alta de la classificació.

Amb un balanç positiu de 7 triomfs i 4 derrotes, les cornellanenques són quartes a triple empat amb el Sant Nicolau (5è) i el Morell (6è). El proper partit serà diumenge a les 12:30 a Rubió i Ors davant el BF Viladecans B.