CB ROSER – CB CORNELLÀ | EL SÈNIOR EBA REPRÈN EL CAMÍ DE LA VICTÒRIA

Foto: Arxiu
Foto: Arxiu CB Cornellà | Juan Antonio López

El Sènior EBA suma la segona al còmput de victòries en superar el CB Roser per 59 a 78

Els blaus tornen al camí del triomf després d’encaixar dues derrotes consecutives

El Sènior EBA va sobreposar-se al primer entrebanc de la temporada després de dues derrotes consecutives que van tocar la moral d’un equip que, malgrat ser nou, havia començat molt fort la campanya 2019-20. La de dissabte a la pista del Roser va ser doncs, molt més que un triomf. Moralment va ser la refeta d’un conjunt que havia patit el primer sotrec i, esportivament, servia per a no despenjar-se de les posicions segures. Amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes, són desens empatats amb els ocupants del 5è fins el 9è lloc.

El partit començava amb un primer quart ajustat. Un tête à tête jugat des de la línia exterior que va acabar decantant-se lleugerament per als locals (18-14). Llegint les mancances rivals, els blaus van explotar la seva superioritat a l’interior de la zona, amb un Belver estratosfèric (22pts – 10 rebots), per fer un parcial imponent durant el segon període. La bona lectura del joc en atac va venir recolzada per un augment de la intensitat defensiva que va bloquejar l’ofensiva rival.

Deixant al CB Roser en tant sols 8 punts al segon quart, els de Cornellà arribaven al descans amb un bon coixí de punts per a encarar la segona part amb confiança (26-36). Lluny de relaxar-se, el conjunt dirigit per Juan Couto va sortir de vestuari llest per a trencar el partit i sentenciar-lo. Però els locals tampoc estaven disposats a llançar la tovallola i, gaudint de més d’encert des de triple, van retallar progressivament distància fins el 48-51 de final de quart.

El temps entre quarts va ser aire fresc pels blaus que van canviar radicalment el romb del partit a l’entrada al darrer quart. Fent uns minuts de joc intel·ligent, intens i atractiu, els cornellanencs van tancar un parcial de d’11 a 27 que els va donar el segon triomf de la temporada, el primer a domicili (59-78). El proper partit el jugaran dissabte a les 18h davant del Valls al Parc Esportiu Llobregat.