RUBIÓ I ORS, EL FORTÍ DEL SÈNIOR B

El Sènior B aconsegueix la tercera victòria, totes a casa

Els blaus han fet de Rubió i Ors el seu fortí. Tots els partits jugats a casa els han guanyat, aquesta setmana ho van fer contra la A.E. Claret per 79 a 66. Un resultat final que reflectia una distància més curta de la que havia governat durant la majoria del partit entre els dos equips.

«Salimos muy concentrados, nos encontramos muy a gusto jugando, y desplegamos el juego que más nos gusta hacer: una defensa muy intensa y un buen ritmo en ataque»

Els de Miguel Ángel Platel porten un inici de temporada brillant: malgrat les dues derrotes, el joc dels blaus llueix molt, i el partit d’aquest cap de setmana en va ser una mostra. «(Fue) un partido muy bueno en casa, donde salimos muy concentrados, nos encontramos muy a gusto jugando, y desplegamos el juego que más nos gusta hacer: una defensa muy intensa y un buen ritmo en ataque…», comentava Platel. El bon joc dels blaus es va fer notar sobretot a la primera part, i fins al tercer període, en el qual van arribar a tenir una diferència de 22 punts. Amb una distància tan gran, el Sènior B es va relaxar, i a partir del minut 6 del tercer quart van abaixar el nivell defensiu i els rivals van encetar un ratxa ofensiva que, fins al moment, no havien tingut. «No me gustó la desconexión que tuvimos durante unos minutos, en que encajamos un parcial de 10 puntos», deia Platel.

Estoy muy contento con el equipo (…) La guinda del pastel sería empezar a ganar fuera, esta semana lo intentaremos en El Prat, lucharemos por ello

Tanmateix, tant el resultat com les sensacions són molt positives. Els blaus esperen seguir sumant el proper cap de setmana contra el C.B. Prat, un equip dur però assequible. «La guinda del pastel sería empezar a ganar fuera, esta semana lo intentaremos en El Prat, que será muy complicado, pero lucharemos por ello», assegurava Platel, que ja ha començat ha preparar el duel del proper cap de setmana.