SAFA CLAROR – CB CORNELLÀ | INICI DE LLIGA ENTREBANCAT PEL SÈNIOR FEMENÍ

seniorfem
FOTO: SAFA Claror

El Sènior A femení cau per la mínima en el primer partit oficial de la temporada (63-60)

Després d’un primer quart molt fort, les blaves van perdre força per acabar cedint a domicili

El primer enfrontament de lliga del Sènior A femení va anar contra pronòstic. Malgrat el fantàstic inici de les jugadores de Rafa Gutiérrez, tancant un primer període de 20 a 8, la confiança va deixar-les sense reacció davant l’empenta rival. Un començament molt fort tant ofensiva com defensivament amb Pilan com a referència en l’efectivitat blava. Però les locals no concedirien un període més en aquesta sintonia i van prendre la batuta del partit.

«Després del parcial d’inici elles van començar defensant i apretant tot el camp durant la resta del partit, fent així que s’endurís. Nosaltres no vam saber respondre a aquesta situació«, explicava Gutiérrez. Durant el segon i el tercer període les de Cornellà van aguantar l’embranzida de les barcelonines, que cada cop ensenyaven més les dents. Progressivament anaven retallant punts i a l’hora de començar els darrers 10 minuts, ja sentien el seu aler al clatell.

Tant sols un punt per sobre i  el període definitiu per davant. Va ser el quart més igualat (21-17) i, la diferència, es va marcar en l’optimisme de cara cistella als instants finals.«Elles van tenir minuts d’encert des de la linia de 6.75 i, als últims dos minuts, el seu encert i alguna errada no forçada nostra va fer caure el partit al seu favor», analitzava l’entrenador blau. 

Tot i la derrota, les blaves s’ho miren amb positivisme: una lliçó que les farà més fortes davant els propers reptes. «Hem de millorar en solidesa en atac i defensa i en tenir continuïtat», especificava Gutiérrez. El proper enfrontament serà a casa davant el CEEC Mas Avícola – dissabte 19:30 -.